Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.09.2020 00:10

Duel de foc


A A

Chindia joacă în deplasare la campioana CFR Cluj

Chindia joacă în deplasare la campioana CFR Cluj

❚ Trupa târgovișteană joacă duminică, de la ora 19.00, pe terenul campioanei CFR Cluj, un duel care va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look ❚ CFR are trei victorii, cu Academica Clinceni, Hermannstadt și Astra, dar și o remiză, cu Sepsi, adunând astfel 10 puncte, ocupând locul 2 în clasamentul primei ligi ❚ Astfel, în trei meciuri disputate contra CFR-ului, Chindia a marcat o singură dată și a primit nouă goluri, o medie de trei goluri pe meci

 

COSMIN SAVA

 


 

După înfrângerea cu AFC Hermannstadt (1-3), o echipă pe care Chindia nu a reușit să o învingă de la revenirea în prima ligă, deși a avut șase oportunități, trupa lui Nicu Croitoru are parte în acest weekend de un alt duel foarte dificil. Echipa târgovi șteană joacă duminică, de la ora 19.00, pe terenul campioanei CFR Cluj, un duel care va fi transmis în direct de Telekom Sport, Digi Sport și Look.

CFR, fără înfrângere

De la începutul sezonului, Chindia a adunat o victorie, cu Dinamo, o remiză cu Academica Clinceni și două eșecuri, în fața formațiilor Poli Iași și AFC Hermannstadt. Aceste rezultate clasează formația dâmbovițeană pe locul 10, cu 4 puncte din patru meciuri disputate. De partea cealaltă, CFR are trei victorii, cu Academica Clinceni, Hermannstadt și Astra, dar și o remiză, cu Sepsi, adunând astfel 10 puncte, ocupând locul 2 în clasamentul primei ligi.

Chindia nu a scos nici măcar un punct

Cele două formații s-au întâlnit în ultimii ani de trei ori, două dispute în stagiunea precedentă de Liga I și una în Cupa României. Meciul din competiția KO, disputat în 2018, a fost cel echilibrat, iar formația clujeană s-a impus atunci la limită, 1-0. Au urmat înfruntările din campionat, primul dintre ele pe arena "Ilie Oană" din Ploiești, iar CFR-ul s-a impus cu 4-1, în timp ce pe teren propriu, echipa pregătită de Dan Petrescu a câștigat cu 4-0. Astfel, în trei meciuri disputate contra CFRului, Chindia a marcat o singură dată și a primit nouă goluri, o medie de trei goluri pe meci. Ținând cont de aceste lucruri, dar și de valoarea loturilor celor două formații, Chindia are o misiune aproape imposibilă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Ionut la 24.09.2020 12:25

Nicu Croitoru este antrenor la Pucioasa, nu la Chindia. A fost pana acum 2 ani cand a ratat promovarea la penalty cu Voluntari. Asa este si Chindia, cum sunteti si voi care scrieti aici...Neatenti...De asta pierf meciurile...Fotbalul se joaca pe goluri marcate, nu pe ocazii de gol. Noi avem ocazii multe, insa nu prea marcam. De primit, luam goluri de nicaieri....Faze de cascadorii rasului...Nu avem echipa, se vede. Voi ziaristii asta ar trebui sa atacati in ceea ce scrieti aici. Nu alte aiureli...Era odata un CS Targoviste prim 1977 - 1978, cand tremura Dinamo, Steaua cand juca cu noi...Acum suntem penibili, nu avem jucatori capabili sa dea o pasa, sa se plaseze in pozitii bune pentru a continua o faza de poarta. Iti trebuie inteligenta, multa siretenie sa duci adversarul in eroare ca sa poti marca. Ei bietii, sunt mincitori dar le lipseste orientarea in teren. Asta ar trebui sa faca antrenorul cu ei. Sa-i piseze multe cu jicul cu mingea, cu pregatirea fizica. Sa lupte pentru orice minge, sa surprinda adversarul. Nu sa dai pase lente, aiurea si adversarul sa- ti ghiceasca intentia...Trebuie sa lupti si dupa ce ai deschis scorul, sa nu lasi adversarul sa vina peste tine in careu. Noi, dupa ce am dat gol cu Sibiul, ne- am aparat. Aici am pierdut meciul. Nu stia domnul Sandoi ca astia au negroteii aia puternici care fac orice ca sa marcheze. Al nostru Yameogo, parca este impiedicat...Se impiedica in minge. Al lor fug ca niste armasari...Diferenta...Stie prodanca ce sa aduca, nu ageamii ca ai nostrii. De asta castiga Sibiul ca au jucatori buni. Noi cu Ghergu, dam faliment...La anul nu mai scapam...Poate sa jucam la baraj, insa mai mult nu prea cred...Eu am ramas in gand cu CS Targoviste de acum 42-43 ani. Ce este acum, o rusine de echipa...Imi pare rau sa o spun...Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale