Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.07.2019 00:10

Debut în noul sezon


A A

Chindia joacă azi la Gaz Metan Mediaș

Chindia joacă azi la Gaz Metan Mediaș

❚ Prețul unui bilet pe stadion va fi de 10 lei, indiferent de sector. Acest meci va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. ❚ „Le-am spus jucătorilor că trebuie să abordăm toate meciurile la victorie, indiferent de numele adversarului. Întâlnim o formație care s-a întărit, a adus elemente interesante”, a spus Viorel Moldovan, antrenorul Chindiei ❚ „Va fi un joc extrem de disputat, avem toate condițiile ca să câștigăm meciul, dar vom avea de muncă”, a transmis antrenorul echipei din Mediaș, Edwuard Iordănescu

 

COSMIN SAVA

 


 

Așteptarea a luat sfârșit, iar Târgoviștea are echipă în prima ligă după mai bine de două decenii. Astăzi, Chindia Târgoviște debutează în ediția 2019-2020 a Ligii I cu un meci în deplasare, la una dintre echipele de nivel mediu ale primei ligi, Gaz Metan Mediaș. Partida începe la ora 18.00, iar prețul unui bilet pe stadion va fi de 10 lei, indiferent de sector. Acest meci va fi transmis în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport. Chindia stă mai bine în ultimele meciuri directe În ultimele patru întâlniri directe, Chindia a reușit să câștige de două ori, o dată în deplasare (3-1) și o dată pe teren propriu (1-0), un meci s-a încheiat la egalitate, iar o victorie a aparținut echipei din Mediaș, obținută pe teren propriu (1-0). Sezonul trecut, Gaz Metan a terminat pe locul 7, primul din play-out, reușind să adune 48 de puncte, în timp ce Chindia a terminat pe locul 1 în Liga a II-a, după un parcurs aproape perfect, cu 88 de puncte acumulate.

Moldovan își dorește victoria

Antrenorul Chindiei Târgoviște, Viorel Moldovan, a transmis că își dorește ca elevii lui să abordeze fiecare meci la victorie, dar pentru acest lucru e nevoie de o organizare bună. „Sincer, nu mă aștept la un joc cu intensitate foarte mare. Motoarele nu sunt turate. Trebuie să ne prezentăm bine, să fim echilibrați, să avem o organizare bună, atât în apărare, cât și în atac. Le-am spus jucătorilor că trebuie să abordăm toate meciurile la victorie, indiferent de numele adversarului. Întâlnim o formație care s-a întărit, a adus elemente interesante. Îi așteptăm pe suporteri și la Mediaș, și mai ales la meciurile de la Ploiești. Împreună putem face o figură frumoasă și în acest sezon. Sigur că ne dorim cu toții să revenim cât mai repede acasă, lângă Turnul Chindiei”, a spus Moldovan pentru site-ul oficial al formației târgoviștene.

Iordănescu are cuvinte de laudă pentru Chindia

De partea cealaltă, Edi Iordănescu, antrenorul Gazului, a transmis că se așteaptă la un meci dificil, întrucât Chindia este o echipă omogenă, condusă de un antrenor valoros. „Un meci extrem de important din toate punctele de vedere. În primul rând e meciul de debut, în al doilea rând și noi suntem în căutare, e posibil să vedeți șapte jucători noi, e vorba de o echipă nouă, fără repere, fără omogenitate, fără greutatea în joc pe care o avea echipa cu care am încheiat sezonul. Vom avea în față o echipă nou promovată, și-a câștigat dreptul de a fi pe prima scenă fotbalistică. O echipă omogenă, care și-a păstrat liniile în condiții mari, cu un antrenor care știe ce înseamnă performanță, o echipă care este formată și va fi mai consistentă în exprimare, pentru că sunt jucători care evoluează de doi sau trei ani împreună. Sper să reușim să arătăm personalitate, încredere. Va fi un joc extrem de disputat, avem toate condițiile ca să câștigăm meciul, dar vom avea de muncă”, a transmis antrenorul echipei din Mediaș, pentru Nova TV Mediaș.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 15.07.2019 18:59

Mildovane, te respect, dar nu pot sa fiu de acord cu tine introducand acel junior in poarta. Joci prea avansat. Uiti ca nu mai esti on liga 2. Acolo era altceva. In modul asta nu faceti 20 puncte. Sunteti rasul ligii 1. Vorbesc serios...M- ati dezamagit din start. Nu rezistati aici cu jocul asta al vostru. Nu tu aparare, nu tu portar, nu tu mijloc. Nimic !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale