Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



16.05.2018 00:10

După derby-ul cu Hermannstadt


A A

Chindia joacă azi cu Balotești

Chindia joacă azi cu Balotești

* Chindia s-a descurcat bine în derby-ul cu Hermannstadt din runda trecută, încheiat la egalitate, 1-1. Meciul de la Târgoviște a adus bucurie în tabăra sibienilor, care vor evolua din sezonul următor în prima ligă, în timp ce Chindia se pregătește de barajul de promovare * În această etapă Chindia joacă în deplasare, la CS Balotești. Meciul are loc astăzi, la ora 16:30, urmând să fie transmis în direct de Telekom Sport. Chindia ocupă în acest moment locul 3 în clasament, cu 67 de puncte, în timp ce formația din Balotești este pe locul 8, cu 46 de puncte

COSMIN SAVA

 


 

Chindia s-a descurcat bine în derby-ul cu Hermannstadt din runda trecută, încheiat la egalitate, 1-1. Meciul de la Târgoviște a adus bucurie în tabăra sibienilor, care vor evolua din sezonul următor în prima ligă, în timp ce Chindia se pregătește de barajul de promovare, acolo unde tot județul așteaptă o promovare istorică a echipei pregătită de Nicu Croitoru. În meciul cu echipa din Sibiu, Chindia a fost condusă cu 0-1, dar a reușit să scoată un punct grație reușitei semnate de Cristi Cherchez.

Croitoru: „A fost un joc echilibrat”

Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei, spune că partida cu Hermannstadt a fost una echilibrată, iar rezultatul este unul echitabil. Croitoru speră ca finalul sezonului să aducă bucuria promovării și în tabăra Chindiei.

„Aș vrea să felicit oaspeții pentru anul de excepție pe care l-au avut, cred că e un an care va fi greu de atins de alt club pe viitor. Cred că a fost un joc echilibrat, la fel ca în tur, chiar și raportul ocaziilor de gol, poate cu una sau două ocazii în plus pentru noi. Din păcate, am început meciul de la 0-1, a trebuit să muncim ca să revenim, cred că rezultatul e echitabil. Deocamdată avem de muncit, suntem departe de finalul sezonului și nu suntem în situația echipei din Sibiu, dar sperăm la finalul sezonului la o situație cum am văzut la cei din Sibiu. Trebuie să înțelegem că atunci când există muncă și valoare trebuie apreciată, și noi am apreciat reacția galeriei de la Sibiu, care ne-a făcut urări de bine. Nu știu cum va fi meciul cu Călărași, însă acum am întâlnit un adversar de calitate, preocupat de jos și fair-play. De fiecare dată am spus că îmi place echipa din Sibiu, se vede că este o treabă serioasă acolo. În privința adversarului de la baraj nu vreau să mă pronunț”, a transmis Croitoru pentru db-sport.ro.

Pelici: „Sperăm să fim colegi cu Chindia în Liga 1”

Antrenorul echipei din Sibiu, Alexandru Pelici, crede că rezultatul este echitabil, iar în sezonul următor își dorește să întâlnească Chindia în prima ligă. „Vreau să felicit jucătorii pentru ce am realizat în acest an, în primul rând pe ei și apoi pe toți cei care au contribuit la aceste realizări. A fost un joc în care cred că ambele echipe s-au mulțumit cu un punct, după golul de 1-1 nicio echipă nu a mai riscat mult, deși au mai existat șanse de a marca. Le urez succes celor de la Chindia, îi felicit că au ajuns după atâția ani să joace cu promovarea pe masă. Le doresc succes și sper să fim colegi în Liga 1. Nu pot decât să fiu bucuros și mândru de ceea ce am realizat cu acești băieți.” a declarat Pelici pentu db-sport.ro. Astăzi, meci la Balotești În această etapă Chindia joacă în deplasare, la CS Balotești. Meciul are loc astăzi, la ora 16:30, urmând să fie transmis în direct de Telekom Sport. Chindia ocupă în acest moment locul 3 în clasament, cu 67 de puncte, în timp ce formația din Balotești este pe locul 8, cu 46 de puncte. Dacă în ultima etapă Chindia a remizat cu Hermannstadt, echipa din Balotești a reușit o victorie frumoasă, 3-2 în deplasare la FC Argeș. În meciul tur, disputat la Târgoviște, Chindia s-a impus cu 4-1 prin golurile lui Cherchez, Ciobotariu, Honciu(pen) și Neguț.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale