Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.12.2019 00:10

Fără victorie în retur


A A

Chindia joacă astăzi pe terenul lui Dinamo

Chindia joacă astăzi pe terenul lui Dinamo

❚ Chindia nu a mai câștigat de etape bune, iar ultimul eșec, 2-5 cu Academica Clinceni, a dus-o și mai adânc în zona periculoasă a clasamentului ❚ Meciul se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și are o importanță deosebită pentru ambele echipe ❚ În acest sezon, Chindia a obținut prima victorie chiar în fața lui Dinamo, 3-2 la Ploiești, după un meci spectaculos, în care au punctat Neguț, Leca și Cherchez, respectiv Montini și Nistor ❚ Târgoviștenii au prins-o atunci pe Dinamo într-un moment extrem de slab, dar lucrurile stau altfel acum, iar echipa pregătită de Dusan Uhrin pornește cu prima șansă

 

COSMIN SAVA

 


 

În etapa cu numărul 19 a acestei stagiuni de Liga I, Chindia Târgoviște are parte de un joc foarte dificil, pe terenul unei formații care atacă locurile de play-off, Dinamo București. Meciul se joacă astăzi, de la ora 20.30, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare și are o importanță deosebită pentru ambele echipe. Partida va fi transmisă în direct de TelekomSport, DigiSport și Look, iar prețurile biletelor sunt următoarele: Peluza Cătălin Hîldan (10 lei), Peluza Sud (10 lei), Peluză Oaspeți (10 lei), Tribuna a II-a (15 lei), Tribuna I (20 lei) și Tribuna 0 (20 lei).

Dinamo traversează o perioadă mai bună

Chindia nu a mai câștigat de etape bune, iar ultimul eșec, 2-5 cu Academica Clinceni, a dus-o și mai adânc în zona periculoasă a clasamentului. De partea cealaltă, Dinamo este aproape de locurile de play-off, runda trecută a câștigat, 1-0 cu Poli Iași, fiind neînvinsă de trei etape. Echipa lui Viorel Moldovan este pe locul 12, cu 17 puncte, iar o înfrângere în această etapă ar putea să o coboare pe 13, loc direct retrogradabil. Începând cu această partidă, din lotul Chindiei nu va mai face parte Mihai Voduț, pentru că clubul târgoviștean a ales să înceteze relațiile contractuale cu atacantul.

Chindia a câștigat în tur

În acest sezon, Chindia a obținut prima victorie chiar în fața lui Dinamo, 3-2 la Ploiești, după un meci spectaculos, în care au punctat Neguț, Leca și Cherchez, respectiv Montini și Nistor. Târgoviștenii au prins-o atunci pe Dinamo într-un moment extrem de slab, dar lucrurile stau altfel acum, iar echipa pregătită de Dusan Uhrin pornește cu prima șansă. Chindia va fi încurajată de suporteri pe stadionul Dinamo. Conform site-ului oficial al clubului târgoviștean, se asigură transport pentru cei care vor să fie alături de jucătorii lui Viorel Moldovan în meciul de astăzi.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Eugen la 04.12.2019 22:32

Dati- va demisia toti de la clubul asta Desfiintati- va daca nu sunteti in stare sa jucati un meci de fotbal. Ipotentilor ! DEMISIA ANTRENORULUI IN PRIMUL RAND. JUCATORII SA FIE DATI AFARA. NU MERITA NIMIC...NE- ATI FACUT DE RAS !!! CIUCA INFRANGERILOR...O ECHIPA DE RAHAT ! CU IN ANTRENOR DE RAHAT !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale