Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.03.2019 00:10

Continuă cursa pentru promovare


A A

Chindia întâlnește Daco-Getica

Chindia întâlnește Daco-Getica

❚ Partida tur, disputată pe terenul celor de la Daco- Getica, s-a încheiat la egalitate, 2-2, golurile Chindiei fiind reușite de Liviu Mihai și Cristi Cherchez ❚ Formația din Târgoviște stă bine la capitolul meciurilor disputate acasă în acest sezon, reușind să câștige de 8 ori, a remizat în trei meciuri și a pierdut o singură dată ❚ Din anul 2011, cele două echipe s-au mai întâlnit de patru ori, dar Chindia nu a reușit să câștige nici măcar un meci, înregistrându-se două egaluri (1-1 și 0-0), dar și două eșecuri (0-1 și 1-2)

 

COSMIN SAVA

 


 

Lupta pentru promovare continuă, iar Chindia Târgoviște evoluează în etapa cu numărul 26 pe teren propriu, în compania formației Daco-Getica București. Meciul se joacă duminică, de la ora 15.30, pe stadionul „Eugen Popescu”, urmând a fi transmis în direct de DigiSport 1, TelekomSport 1 și Look Sport. În acest moment, Chindia este pe locul 4, cu 54 de puncte, în timp ce Daco-Getica este pe 13, cu 28 de puncte.

Daco-Getica a remizat în ultima etapă

Formația pregătită de Viorel Moldovan a reușit o victorie frumoasă în ultima rundă disputată, 4- 1 cu CS Mioveni, în timp ce Daco- Getica a scos doar o remiză în partida de pe teren propriu cu Metaloglobus, 1-1. Marius Baciu sa bazat pe următorii jucători în ultimul meci: Isvoranu - C-tin Dedu, Cotigă, Motroc, D. Cârjan, M. Tudorică, Raph. Stănescu, Bustea, Călințaru (cpt.), Eug. Nica, Măd. Martin. Au mai intrat Nsiah, Stancu și Prodan.

Cele două formații au făcut egal în tur

Partida tur, disputată pe terenul celor de la Daco-Getica, s-a încheiat la egalitate, 2-2, golurile Chindiei fiind reușite de Liviu Mihai și Cristi Cherchez, în timp ce pentru formația bucureșteană a reușit Voicu o „dublă”. Interesant este că din anul 2011, cele două echipe sau mai întâlnit de patru ori, dar Chindia nu a reușit să câștige nici măcar un meci, înregistrându-se două egaluri (1-1 și 0-0), dar și două eșecuri (0-1 și 1-2). Chindia a pierdut un singur meci acasă Formația din Târgoviște stă bine la capitolul meciurilor disputate acasă în acest sezon, reușind să câștige de 8 ori, a remizat în trei meciuri și a pierdut o singură dată. De partea cealaltă, Daco-Getica a câștigat de doar 2 ori în deplasare, a scos 5 remize și a pierdut 5 meciuri. Dacă judecăm în funcție de acest aspect, formația pregătită de Viorel Moldovan este favorită și trebuie să câștige pentru a rămâne aproape în lupta pentru promovare.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale