Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2018 00:08

Duel tare la Târgoviște


A A

Chindia întâlnește FC Argeș în runda cu numărul 4

Chindia întâlnește FC Argeș în runda cu numărul 4

* FC Argeș a adunat până în acest moment 7 puncte, reușind două victorii pe teren propriu, cu CS Balotești și Metaloglobus, dar și o remiză, în deplasare la Pandurii Târgu Jiu.

* În ediția precedentă a ligii secunde, Chindia nu a reușit să învingă formația pregătită de Săndoi, meciul tur s-a încheiat 0-0, iar în retur, la Târgoviște, FC Argeș s-a impus cu 4-2.

 

COSMIN SAVA


 

Formația târgovișteană a avut parte de un început foarte greu de sezon, dar a reușit să iasă bine din primele trei înfruntări, reușind trei victorii care au așezat-o pe primul loc în clasamentul ligii secunde, fiind singura echipa din acest eșalon care are punctaj maxim. Programul dificil nu se încheie însă aici pentru Chindia, pentru că în runda cu numărul 4, la Târgoviște vine formația de pe locul secund, FC Argeș.

Mai buni pe teren propriu

FC Argeș a adunat până în acest moment 7 puncte, reușind două victorii pe teren propriu, cu CS Balotești și Metaloglobus, dar și o remiză, în deplasare la Pandurii Târgu Jiu. Dacă la numărul punctelor, echipa argeșeană și Chindia nu sunt la egalitate, în privința golaverajului situația celor două echipe este identică, 5 goluri marcate și doar unul primit. Un plus pentru Chindia poate fi reprezentat de faptul că dă unul dintre golgheterii campionatului, pe Cristi Cherchez, care are trei reușite până în acest moment.

Antrenorul Emil Săndoi s-a bazat pe următorii jucători în meciul cu Metaloglobus: Ureche – Șerban, Hreniuc, Turda, Vișa – Șerbănică, Costin, Panait, Tăbăcariu – Buleică, Buhăescu. Au mai evoluat Nilă, Oancea și Tofan.

Chindia are echipă mai tânără

Media de vârstă a lotului pregătit de Emil  Săndoi este de 25,9 ani, în timp ce la Chindia media este de doar 24,5, deci, în teorie, echipa din Argeș ar trebui să aibă mai multă experiență. Cel mai bine cotat jucător al argeșenilor este Ionuț Năstăsie, cel care valorează 250.000  de euro, conform transfermarkt.com. În ediția precedentă a ligii secunde, Chindia nu a reușit să învingă formația pregătită de Săndoi, meciul tur s-a încheiat 0-0, iar în retur, la Târgoviște, FC Argeș s-a impus cu 4-2.

Meciuri dificile și în etapele următoare

Seria meciurilor dificile nu se încheie pentru Chindia nici după meciul cu FC Argeș, pentru că vor urma jocuri cu Petrolul Ploiești și CS Mioveni, alte două formații puternice ale ligii secunde. Este interesant meciul cu Petrolul, mai ales că se joacă la Ploiești. Chindia trebuie să continue seria rezultatelor bune și să mearga mai departe, spre prima ligă.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale