Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.10.2022 00:11

Astăzi, de la ora 21.30


A A

Chindia înfruntă Rapid București

Chindia înfruntă Rapid București

* Echipa târgovișteană a avut un parcurs extrem de slab în campionat sub comanda lui Adrian Mihalcea. Nu a câștigat nici măcar un meci din cele zece disputate până în prezent.

 

Pauza competițională provocată de meciurile echipei naționale s-a încheiat, iar principala competiție internă, SuperLiga, s-a reluat. În etapa cu numărul 12, Chindia Târgoviște va juca la Ploiești, pe arena „Ilie Oană”, cu Rapid București, una dintre cele mai puternice echipe din prima ligă. Meciul se dispută astăzi, de la ora 21.30, și va fi transmis în direct de DigiSport, Prima Sport și Orange Sport. Prețul biletelor este următorul: 25 de lei la Tribuna 0 și Tribuna I. Oaspeții vor sta la Peluza Latină a stadionului din Ploiești.

Parcurs bun pentru Rapid

Chindia a avut un parcurs extrem de slab în campionat sub comanda lui Adrian Mihalcea. Echipa târgovișteană nu a câștigat nici măcar un meci din cele zece disputate până în prezent și ocupă ultimul loc în SuperLiga, cu doar 3 puncte. În ultima etapă, Chindia a pierdut cu Universitatea Cluj, 0-1. De partea cealaltă, Rapid vine după o victorie, a opta din această stagiune, 2-1 cu CS Mioveni, și ocupă locul 2, cu 24 de puncte, la egalitate cu liderul Farul Constanța, însă cu un golaveraj mai slab. În ultimele partide disputate, atât Rapid București, cât și Chindia Târgoviște, s-au impus în Cupa României. Echipa pregătită de Toni Petrea a trecut cu 2-1 de CSA Steaua București, iar formația din capitală a învins cu 3-0 pe CS Afumați.

Giuleștenii au fost mai buni sezonul trecut

În stagiunea trecută, cele două formații s-au întâlnit de trei ori, de două ori în sezonul regulat, iar o partidă a avut loc în play-out. În meciul tur din prima fază a campionatului, Rapid s-a impus cu 1-0, iar meciul retur s-a încheiat la egalitate, 2-2. În play-out, cele două formații au remizat din nou, de această dată fără gol marcat, 0-0. Ținând cont de aceste rezultate, dar și de forma din sezonul actual, Rapid pornește drept favorită, dar Chindia are nevoie urgentă de puncte, astfel, ne putem aștepta la un meci intens disputat.

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale