Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.08.2020 00:10

Baraj Liga 1. Manșa retur. CS Mioveni - Chindia Târgoviște


A A

Chindia, în avantaj pentru evitarea retrogradării

Chindia, în avantaj pentru evitarea retrogradării

❚ Primul joc a avut loc duminică, la Ploiești, iar formația târgovișteană s-a impus cu 2-0, prin reușitele lui Bic și Ivancic, după un joc dominat în totalitate ❚ Chindia trebuie să abordeze cu seriozitate maximă partida retur de la Mioveni, mai ales că în play-out nu a reușit să câștige nici măcar un punct din cele șase partide disputate în deplasare ❚ Trupa pregătită în prezent de Emil Săndoi a beneficiat de o oportunitate uriașă și poate salva întreg sezonul la finalul acestei „duble”, chiar dacă din punct de vedere sportiv, mai ales pentru prestațiile din play-out, nu ar fi meritat să evite retrogradarea.

 

COSMIN SAVA

 


 

După modificarea sistemului competițional, Liga I va avea în componență din sezonul următor 16 echipe, iar Chindia a beneficiat de această schimbare. Deși formația târgovișteană se afla pe loc direct retrogradabil, s-a decis disputarea unui baraj cu CS Mioveni, în vederea stabilirii ultimei echipe care va evolua în prima ligă și anul viitor. Primul joc a avut loc duminică, la Ploiești, iar Chindia s-a impus cu 2-0, prin reușitele lui Bic și Ivancic, după un joc dominat în totalitate. Astăzi, de la ora 18.30, se dispută returul de la Mioveni, care va fi transmis în direct de Digi Sport, Look și Telekom Sport. Chindia, extrem de slabă în deplasări Chiar dacă s-a impus la Ploiești, Chindia trebuie să abordeze cu seriozitate maximă partida retur de la Mioveni, mai ales că în play-out nu a reușit să câștige nici măcar un punct din cele șase partide disputate în deplasare. Nici CS Mioveni nu a reușit să câștige pe teren propriu în play-off-ul Ligii a II-a, acolo unde a terminat pe locul 3, care a dus-o la acest baraj de promovare. Mai mult, în ultima etapă, la Mioveni, dacă ar fi învins Petrolul, echipă care nu era deja eliminată din lupta pentru promovare, trupa lui Claudiu Niculescu ar fi promovat în prima ligă, însă formația argeșeană s-a văzut învinsă la finalul acelui meci. Barajul care poate salva sezonul Chindia a arătat rău în această stagiune, s-a chinuit în multe momente, fiind rare situațiile în care gruparea târgovișteană are față de prima ligă. Totuși, trupa pregătită în prezent de Emil Săndoi a beneficiat de o oportunitate uriașă și poate salva întreg sezonul la finalul acestei „duble”, chiar dacă din punct de vedere sportiv, mai ales pentru prestațiile din play-out, nu ar fi meritat să evite retrogradarea.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 12.08.2020 21:54

La cati bani s-au investit trebuia să mai jucam macar un sezon în liga 1. Meritul în dublă cu Mioveni este a acestui croat Ivancic care a marcat exact cand a trebuit. Putem noi sa-'i lăudăm pe fotbaliștii locali mult si bine. Nu au valoare, s- a vazut. Florea a dat-o în bară la Ploiești din situație ideală iar la Mioveni la fel, nu a sutat cand trebuia la poartă din situație ideală.In liga 1 este si mai greu ca să înscri goluri daca nubesti in stare sa o faci ci Mioveni. Cherchez este prin bălării...Nu am mai auzit de el...Nu ai cu cine din localnici...Ai nevoie de acești jucători mercenari să faci față cerintelor ligii 1. Cu din ăștia localnici, pierzi toate meciurile...Di portarul îl văd necopt pt liga 1. Un post extrem de important. El primește gol întotdeauna destul de usor...Chiar dacă este lăudat, a luat multe goluri prostești...Si cel cu Mioveni tot a lui a fost greșală...In acest caz la o centrare, trebuie să ieși la timp pe centrare, să prinzi mingea...El asteapta ca apărarea să o facă...Nu are reflexe, nu este bun de liga 1. Nici on liga 2 nu face mare lucru cu echipe puternice...Ne trebuie portar valoros...Nu avem...Inca un apărător central, un mijlocaș si inca 1- 2 atacantul buni...Cu aceste completări în echipă putem spera la menținere si în noul sezon...In iarnă trebuie făcut ceva mai mult. S- a văzut in aceste meciuri din play- out...Este bine ca am ramas încă un sezon. Baftă!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale