Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.08.2018 00:10

Început bun de sezon


A A

Chindia, cu punctaj maxim după primele două etape

Chindia, cu punctaj maxim după primele două etape

* Echipa târgovișteană s-a impus cu 2-1 împotriva clujenilor, având o prestație solidă, cu destule situații interesante, iar acum se concentrează pe meciul cu Aerostar Bacău, de sâmbătă.

* „Am avut emoții, știam că vor presa, le-am spus la pauză să nu ne retragem, să punem presiune, am avut posibilitatea aceasta, dar nu am închis meciul. Ei au pus presiune, au fost momente mai dificile, dar am trecut cu bine peste ele”, a spus Viorel Moldovan.

* „Am venit aici să câștigăm, dar la greșelile făcute era greu. Trebuie să eliminăm greșelile personale, pentru că de joc nu am fost nemulțumit”, a declarat și Adrian Falub

COSMIN SAVA


 

Început foarte bun de sezon pentru Chindia Târgoviște, care are maximum de puncte după primele două etape. Trupa lui Viorel Moldovan a învins două echipe dificile, pe ASU Poli Timișoara și „U” Cluj, ultima victorie venind pe teren propriu, după un meci bun al echipei târgoviștene. Chindia s-a impus cu 2-1 împotriva clujenilor, având o prestație solidă, cu destule situații interesante, iar acum se concentrează pe meciul cu Aerostar Bacău, de sâmbătă (ora 13.00).

Moldovan e mulțumit

Viorel Moldovan a început bine pe banca Chindiei, reușind două victorii importante, care plasează echipa târgovișteană pe locurile fruntașe ale clasamentului, încă din startul sezonului. Antrenorul Chindiei s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și transmite că merge la Bacău pentru a obține toate punctele.

„Nu pot să nu fiu satisfăcut, începutul a fost foarte bun, am jucat împotriva a două echipe interesante, puternice. Am întâlnit o formație puternică, de calitate, dar cred că din punct de vedere tactic, al organizării, al dăruirii, am fost foarte buni și am avut 2-0 la pauză. Puteam să închidem meciul, să fim mai liniștiți, dar cei de la Cluj au marcat din penalty, nu știu dacă a fost sau nu. Ne-am îndeplinit obiectivul, am obținut trei puncte, nu pot să nu felicit băieții pentru atitudinea lor, pentru modul în care s-au concentrat. Îmi doresc  asta, o echipă de bărbați, de caracter, care luptă, merită felicitări, e victoria lor. Mi-a plăcut și publicul, unul cald, așteptăm să fie cât mai calzi, să ne susțină. Sper să obținem în continuare rezultate bune, să fie lângă noi și să ne susțină, pentru că avem nevoie, fotbalul  fără public e ca nunta fără lăutari. E nevoie să fim purtați spre victorie în momentele mai grele. Am avut emoții, știam că vor presa, le-am spus la pauză să nu ne retragem, să punem presiune, am avut posibilitatea aceasta dar nu am închis meciul, ei au pus presiune, au fost momente mai dificile, dar am trecut cu bine peste ele”.

„Cherchez va fi și mai bun!”

„Cherchez va fi și mai bun, știu foarte bine calitățile lui Cristi, e un exemplu în momentul de față, este un om important și mă bazez pe el. Florea a avut probleme medicale, am încercat să-l protejez, a simțit ceva la piciorul drept, a făcut o radiografie, a tras de el și am vrut să introduc pe cineva cu experiență. Niciun meci nu va fi ușor, lumea o să ne trateze cu mare seriozitate, nimeni nu ne va face cadouri. Noi trebuie să mergem concentrați, să ne facem jocul și să luăm punctele. Trebuie să recuperăm fizic, am pierdut multă energie, se joacă și la o oră foarte dificilă, băieții trebuie să se refacă rapid. E foarte important că am început bine, campionatele se câștigă cu echipele inferioare, dar ne fac foarte bine aceste puncte, am bătut o contracandidată. Trebuie să fim concentrați, să fim pregătiți tot timpul. E rezolvat și transferul lui Lungu, dar nu a intrat astăzi. Bogdan Vasile a jucat bine și era normal să intre și astăzi”, a spus Viorel Moldovan.

Falub dă vina pe greșelile personale

Jocul clujenilor l-a mulțumit pe antrenorul Adrian Falub, care dă vina pe greșelile personale ale jucătorilor pentru această înfrângere. Antrenorul Universității spune că echipa lui a avut posesia în multe momente ale meciului, dar ar fi putut să obțină doar un punct de la Târgoviște.

„Noi am fost echipa  care am încercat să jucăm, ei au profitat de greșelile noastre. Fazele lor periculoase și golurile au venit după greșelile noastre, am făcut cadouri practic, nu neapărat din ceva construit de ei. Nu vorbim deocamdată de contracandidate la promovare, noi abia am promovat în B, ne dorim să promovăm și în A, dar după primele cinci etape să vedem cum se stabilizează echipele. Am venit aici să câștigăm, dar la greșelile făcute era greu. Trebuie să eliminăm greșelile personale, pentru că de joc nu am fost nemulțumit. Am avut o posesie bună, însă am făcut greșeli și nu am reușit să concretizăm în atac. Cred că Dumitrescu și Ursu au făcut o repriză foarte proastă, cei care au intrat au făcut-o bine, au adus viteză în joc, au început să apară și oportunitățile. Cel mai mult puteam să scoatem un egal, la ce greșeli am făcut. Suntem o echipă iubită, avem suporteri frumoși și trebuie să-i aducem aproape de noi”.

 



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale