Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.11.2015 00:10

Analiză la sfârșit de tur


A A

Chindia, cu bune și cu rele în Liga a II-a

Chindia, cu bune și cu rele în Liga a II-a
Chiar dacă a pierdut la Mediaș, Chindia rămâne în obiectivul stabilit, locurile 1-6. Totuși, pentru echipa lui Nicu Croitoru urmează meciuri capitale

❚ După 13 etape, târgoviștenii nu stau deloc rău în clasament, fiind pe locul patru în clasament, cu 23 de puncte. Practic, Chindia este la trei puncte de liderul UTA „Bătrâna Doamnă” Arad și la două de ieșirea din play-off ❚ Până la sfârșitul anului, Liga a II-a mai programează cinci etape, dintre care una va fi intermediară. Iar pentru Chindia programul nu este deloc ușor ❚ Clujenii nu trec deloc prin cea mai bună perioadă din istoria lor, clubul fiind în insolvență ❚ Marius Popescu a fost antrenorul care a stat pe bancă în debutul campionatului, după care a fost schimbat cu Mihai Teja ❚ De partea cealaltă, Chindia nu traversează cea mai bună perioadă, cel puțin în deplasare. Din cele patru înfrângeri totale, două au fost înregistrate în ultimele două meciuri, ambele cu același scor, 1-2, cu UTA „Bătrâna Doamnă” Arad și Gaz Metan Mediaș ❚ Sâmbătă, de la ora 11.00, este programat startul returului din sezonul regulat. Chindia va juca pe terenul Universității Cluj

MĂDĂLIN RĂDUCU


Chindia a avut o evoluție bună în prima parte a turului, peste așteptări, dacă este să privim în contextul debutului total nesigur de campionat, care a inclus o eliminare rușinoasă din Cupa României pe terenul divizionarei D prahovene CS Păulești și o înfrângere cu Universitatea Cluj. Pentru echipa lui Nicu Croitoru au urmat apoi succesele, care au dus-o pe Chindia până pe podiumul Seriei Vest din Liga a II-a. Privind imaginea de ansamblu, după 13 etape, târgovi ștenii nu stau deloc rău în clasament, fiind pe locul patru în clasament, cu 23 de puncte. Practic, Chindia este la trei puncte de liderul UTA „Bătrâna Doamnă” Arad și la două de ieșirea din play-off.

Program dificil pentru Chindia

În ultimele două etape, au venit tare din spate Satu Mare, U Cluj și CS Mioveni, ultimele două cu o serie de patru, respectiv trei victorii consecutive. Asta înseamnă că lupta pentru primele poziții va fi crâncenă. Până la sfârșitul anului, Liga a II-a mai programează cinci etape, dintre care una va fi intermediară. Iar pentru Chindia programul nu este deloc ușor: U Cluj (d), CS Mioveni (a), Satu Mare (d-intermediară), Rm. Vâlcea (a) și FC Brașov (d). Conform clasamentului din acest moment, târgoviștenii vor avea meciuri numai cu echipele de la locul nouă în sus, astfel că punctele își dublează valoarea.

Clujul e în mare formă

Chindia va începe returul sezonului regulat cu o deplasare la Universitatea Cluj. Alături de Rapid București, „șepcile roșii” reprezintă cea mai iubită grupare din eșalonul secund, iar asta se datorează tradiției și suporterilor. Chiar și așa, clujenii nu trec deloc prin cea mai bună perioadă din istoria lor, clubul fiind în insolvență. Marius Popescu a fost antrenorul care a stat pe bancă în debutul campionatului, după care a fost schimbat cu Mihai Teja, cel care a condus echipa și sezonul trecut în Liga I. Teja a venit la Cluj la sfârșitul lui octombrie, ceea ce înseamnă că a obținut trei victorii: 4-0 cu FC Caransebeș, 1-0 cu Reșița și 2-0 cu FC Bihor. La această serie se mai adaugă și succesul cu Baia Mare (1-0) sau egalul alb cu FC Brașov, ceea ce face din U Cluj o echipă invincibilă de cinci meciuri.

Înfrângeri în fața retrogradatelor

De partea cealaltă, Chindia nu traversează cea mai bună perioadă, cel puțin în deplasare. Din cele patru înfrângeri totale, două au fost înregistrate în ultimele două meciuri, ambele cu același scor, 1-2, cu UTA „Bătrâna Doamnă” Arad și Gaz Metan Mediaș. Celelalte două eșecuri au fost acasă, 1-2 cu FC Brașov și 0-1 cu Universitatea Cluj. Totuși, târgoviștenii se pot lăuda și ei cu o serie de cinci meciuri fără înfrângere, în perioada 3 – 24 octombrie, ce a inclus patru victorii consecutive. Sâmbătă, de la ora 11.00, este programat startul returului din sezonul regulat. Chindia va juca pe terenul Universității Cluj, iar după acest joc va reveni pe teren propriu, pentru o dispută cu CS Mioveni, programată pe 21 noiembrie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 13.11.2015 18:30

La cât se investește la noi în acest sport este deocamdată bine. După vreo încă 4-5 meciuri din retur vom vedea cât de bine stăm...Important să batem Clujul mâine chiar și cu un gol avans, să câștigăm cu Mioveni cealaltă etapă și apoi vom mai vedea...Să nu picăm în play-out după atâta speranță....Baftă Chindia ! Victorie !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale