Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.04.2018 01:10

După înfrângerile cu Brăila și Argeș


A A

Chindia continuă drumul spre promovare

Chindia continuă drumul spre promovare

❚ În ultimele partide, prestația liniei de apărare a Chindiei a scăzut în calitate, cumulată cu erorile lui Iustin Popescu și Teodor Meilă, au făcut ca Chindia să piarda puncte importante și să iasă din lupta pentru locurile direct promovabile. ❚ Chindia trebuie să fie atentă și pentru poziția a treia, deși este favorită în acest moment la ocuparea acestei poziții. Chiar dacă FC Argeș a venit la șase puncte în spatele Chindiei, ea nu are drept de promovare în acest sezon, iar trupa lui Nicu Croitoru trebuie să fie atentă și la Academica Clinceni, echipa de pe locul 5, aflată la 8 puncte în spatele târgoviștenilor

COSMIN SAVA

 


 

Chindia a cedat în ultimele două etape și a pierdut puncte importante în lupta pentru promovare. Deși echipa lui Nicu Croitoru stătea bine la capitolul apărare, înainte de partidele cu Dacia Unirea Brăila(0-1) și FC Argeș(2-4), avea a doua cea mai bună apărare din campionat, cu doar 17 goluri primite. Însă, în ultimele partide, prestația liniei de apărare a Chindiei a scăzut în calitate, cumulată cu erorile lui Iustin Popescu și Teodor Meilă, au făcut ca Chindia să piarda puncte importante și să iasă din lupta pentru locurile direct promovabile. Târgoviștenii nu au mai avut puterea să revină în cele două partide, așa cum s-a întâmplat în alte partide din acest sezon, mai ales că în partida de pe teren propriu cu FC Argeș, aceștia au fost penalizați cu două lovituri de pedeapsă. șansele pentru primele două locuri s-au micșorat semnificativ, fiind greu de crezut că Chindia ar putea recupera cele zece puncte care o despart de ocupanta poziției secunde, AFC Hermannstadt. Astfel, după ce în sezonul trecut în fața Chindiei au terminat două echipe recent promovate din Liga a 3-a, Juventus București și Sepsi Sfântu Gheorghe, și în acest sezon formația lui Nicu Croitoru a fost depășită de o echipă venită dintr-un eșalon inferior. Chindia trebuie să fie atentă și pentru poziția a treia, deși este favorită în acest moment la ocuparea acestei poziții. Chiar dacă FC Argeș a venit la șase puncte în spatele Chindiei, ea nu are drept de promovare în acest sezon, iar trupa lui Nicu Croitoru trebuie să fie atentă și la Academica Clinceni, echipa de pe locul 5, aflată la 8 puncte în spatele târgoviștenilor.

Deplasare la Snagov

În următoare etapă a Ligii a II-a, Chindia joacă la Sportul Snagov, duminică, de la ora 15:00. Dacă târgoviștenii vin după două înfrângeri, Sportul a obținut în etapa trecută un succes important, 4-1, cu UTA Arad. Snagovul este în acest moment pe locul 9 cu 40 de puncte, în timp ce Chindia ocupă poziția a treia, cu 58 de puncte. În meciul tur, jucat la Târgoviște, Chindia s-a impus cu 1-0, după autogolul lui Lică.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale