Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



19.10.2016 00:10

Pentru a putea ataca promovarea în Liga I


A A

Chindia caută sponsori

Chindia caută sponsori
Chindia trebuie să se trezească după dușul rece de la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea

❚ „Au fost transmise invitații către aproximativ 20 de societăți din județ, însă ar fi bine dacă jumătate dintre acestea se vor alătura proiectului fotbalistic de la Chindia. În funcție de răspunsul reprezentanților mediului privat, putem vorbi și despre un obiectiv al promovării în Liga I”, a transmis viceprimarul Cosmin Bozieru în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV ❚ Chindia a pierdut în ultima etapă la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea (0-2), după cel mai slab joc făcut în acest sezon. „A fost un joc pe care l-am pierdut destul de clar. În prima jumătate de oră am făcut două erori care s-au dovedit decisive”, a comentat antrenorul Nicu Croitoru ❚ De partea cealaltă, Erik Lincar s-a declarat mulțumit după o asemenea victorie, dezvăluind și unde s-a făcut diferența. „Chiar nu am lăsat formația adversă să joace, am fost foarte agresivi în fiecare zonă a terenului. Chindia este o echipă care, dacă are posibilitatea să joace, chiar are jucători de primele trei-patru locuri și poate să facă diferența”

COSMIN SAVA,

COSTIN MIHAI


Chindia a pierdut în ultima etapă la Sânmartin, cu Luceafărul Oradea (0-2), după cel mai slab joc făcut în acest sezon. Meciul a fost dominat de gazde, care au profitat de greșelile lui Bogdan Dinu și au marcat în prima repriză. Antrenorul Chindiei, Nicu Croitoru, a recunoscut că meciul a fost pierdut într-o manieră destul de categorică, în fața unui adversar care obținuse un singur punct pe teren propriu în ultimele patru partide. „A fost un joc pe care l-am pierdut, aș spune eu, destul de clar. Știam despre adversar că are o valoare peste locul din clasament, l-am și văzut în foarte multe jocuri, cunoșteam și o parte dintre jucători. Ne așteptam la un meci dificil, din păcate, ni l-am făcut și mai dificil, pentru că în prima jumătate de oră am făcut două erori care s-au dovedit decisive. Apreciez că și la primul, și la al doilea gol, am făcut cadou adversarilor aceste situații”. Pentru Chindia urmează duminică testul cu CS Afumați, de la ora 11.00, miercurea viitoare va juca în Cupă cu ACS Poli Timișoara la Mioveni, de la 18.00, după care vine deplasarea de la Sf. Gheorghe, din 29 octombrie, ora 11.00, toate aceste meciuri fiind televizate.

Lincar: „A fost cel mai bun joc al nostru”

De partea cealaltă, Erik Lincar s-a declarat mulțumit după o asemenea victorie, dezvăluind și unde s-a făcut diferența. „După lungi așteptări sunt, sincer, foarte, foarte fericit, pentru că am reușit să câștigăm primul joc acasă din mandatul meu. Zic eu că am făcut, din punct de vedere fizic și al atitudinii, cel mai bun meci al nostru, în care, chiar nu am lăsat formația adversă să joace, am fost foarte agresivi în fiecare zonă a terenului. Chindia este o echipă care, dacă are posibilitatea să joace, chiar are jucători de primele trei-patru locuri și poate să facă diferența. Chiar le-am zis băieților, după meci, că nu poate să fie ziua mea în fiecare săptămână, ca ei să joace cu o asemenea dăruire. S-a întâmplat acum, dar aș vrea în continuare să jucăm în modul acesta, că jucăm afară, că jucăm acasă”, a declarat, la rândul său, antrenorul Luceafărului Oradea.

Declarații interesante ale viceprimarului Cosmin Bozieru

În prima zi a săptămânii a avut loc și o ședință a Adunării Generale a Asociaților, unde s-a adus în discuție un subiect interesant, atragerea de noi sponsori. „Au fost transmise invitații către aproximativ 20 de societăți din județ, însă ar fi bine dacă jumătate dintre acestea se vor alătura proiectului fotbalistic de la Chindia. Se va stabili o întâlnire cu eventualii sponsori, la care vor participa inclusiv președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, dar și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan. În funcție de răspunsul reprezentanților mediului privat, putem vorbi și despre un obiectiv al promovării în Liga I. Cert e că Primăria va interveni cu modernizări la baza sportivă, în cazul unei promovări, pentru ca echipa să-și poate susține meciurile de la teren propriu la Târgoviște”, a transmis viceprimarul Cosmin Bozieru în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV, care a mai spus că nu s-a luat în calcul schimbări la nivel tehnic și administrativ, după rezultatele modeste din ultima perioadă. Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, anunțat la rându-i că urmează o nouă ședință AGA, în care se va încerca rezolvarea mai multor aspecte importante.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 20.10.2016 23:22

S-au trezit și ei acum cu ,modernizarile" la stadion care trebuiau facute de mult timp.Să înțelegem că dacă nu promovează nu se face nimic ?! Părerea mea că stadionul oricum va rămâne acolo și va trebui vreodată făcut ceva pentru el, nu-l păoți lăsa să se dărâme, face parte din trecutul istoric al acestui oraș.S-a greșit că au permis construirea în jurul lui a vilelor, poate prea aproape de acesta, nepermițând acum să se facă terenuri suplimentare de antrenament cum au toate echipele care se respectă.Accesul s-ar putea face si prin spatele stadionului, eliminând aglomerația din fața acestuia și imposibilitatea trecerii de spațiul strâmt din spre Calea Domnească.Construirea unui nou stadion în locul indicat cred că va necesita mult timp, mai ales că nu s-a decis nimic până în prezent, nu va fi sigur în decurs de 2-3 ani. În acest timp de așteptare echipa s-ar putea destrăma, s-ar pierde interesul unei performanțe imediate.Nici acum nu avem cine știe ce echipă, nu cred că putem aborda o promovare cu actuala echipă. Ne mai trebuie întăriri în lot, în special portarul, 1-2 în apărare, 1-2 atacanți.Minimum necesar pe momentul acesta.Antrenorul iarăși mi se pare prea blând cu jucătorii, nu are agresivitate. În general antrenorii și jucătorii români nu au agresivitate, nu au iuțeală în faza construcției fazelor cu mingea, sunt incapabili să lege 2-3 pase, să surprindă adversarul.Nu știu în ce constă antrenamentele acestora, dar se vede clar pe teren că nu pot face mare lucru.Pied mingea în faze simple cum s-a întâmplat și la Sânmartin și apoi sar toți pe un jucător că ăla este de vină. Vinovați sunt toți, nu numai unul, jocul este colectiv nu individual.Baftă în meciurile următoare.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale