Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.10.2014 00:06

Nimeni nu mai acceptă pași greșiți până la finalul turului


A A

Chindia are o singură variantă: victorie la Clinceni!

Chindia are o singură variantă: victorie la Clinceni!
Imaginea bucuriei. Asta vrem să vedem și după meciul de astăzi, de la Clinceni!

❚ Dacă nu câștigă, formația târgovișteană riscă să piardă contactul cu primele clasate, ceea ce ar grăbi demiterea băncii tehnice. Antrenorii merg oricum pe sârmă de câteva etape și trag de fiecare meci, în speranța că vor prinde cel puțin iarna pe banca tehnică ❚ Până acum, Chindia nu a fost capabilă să lege două victorii, performanță la îndemâna celorlalte grupări dâmbovițene, Urban Titu și FCM Târgoviște ❚ Meciul de astăzi este foarte important și din alte considerente. Dezamăgiți de rezultatele echipei, dar și nivelul exagerat al datoriilor, care au depășit cu mult 10 miliarde lei vechi, asociații se gândesc tot mai serios dacă se merită să mai susțină financiar Chindia la nivelul ultimilor ani ❚ „Chindia este o echipă puternică și are prima șansă la câștigarea seriei”, s-a destăinuit Rică Neaga. Tehnicianul piteștean a simțit forța de joc a târgoviștenilor în meciurile directe, din cupă și din campionat, pierdute amândouă de Titu, fără ca măcar să înscrie în poarta Chindiei

COSTIN MIHAI


 

Antrenorii Chindiei merg pe sârmă de câteva etape și trag de fiecare meci, în speranța că vor prinde cel puțin finalul turului pe banca tehnică, după care speră să-i convingă pe asociați că merită păstrați și pentru partea a doua a campionatului. Echipa stă rău în acest moment, ocupând abia locul 7 în Seria C3 și având cu minus (1) în clasamentul adevărului, astfel că meciul de astăzi, de la Clinceni, devine foarte important.

Dacă nu câștigă, Chindia riscă să piardă contactul cu primele clasate, ceea ce ar grăbi demiterea băncii tehnice. O victorie ar prinde excelent, mai ales că urmează două meciuri consecutive pe teren propriu, cu Dinicu Golescu Câmpulung și FCM Târgoviște, iar apoi o deplasare la Podari, pe terenul ultimei clasate.

Până acum, Chindia nu a fost capabilă să lege două victorii, performanță la îndemâna celorlalte grupări dâmbovițene, Urban Titu și FCM Târgoviște.

 

„Croitoru nu și-a anunțat demisia după meciul de la Roșiori”

În presa locală a apărut o informație de genul că Nicu Croitoru și-ar fi anunțat demisia după meciul de la Roșiori, însă președintele Marcel Ghergu și antrenorul secund Sică Bârdeș l-ar fi convins să meargă mai departe.

„Nu este adevărat. Eu nici măcar nu vorbesc cu antrenorii după meci, mai ales când se pierde. La cald se pot spune multe lucruri, iar eu evit astfel de momente, e mai indicat să vorbim ulterior”, a infirmat președintele Ghergu.

Un eșec astăzi sau chiar o remiză ar cântări foarte mult în alegerea asociaților, care se gândesc deja la alte soluții de antrenori pentru retur.

 

Neaga o vede tot pe Chindia favorită la promovare

În ciuda poziției modeste din clasament, Chindia rămâne favorită la promovare în opinia multora, inclusiv a lui Rică Neaga, antrenorul liderului Urban Titu.

„Chindia este o echipă puternică și are în continuare prima șansă la câștigarea seriei”, s-a destăinuit Rică Neaga.

Tehnicianul piteștean a simțit forța de joc a târgoviștenilor în meciurile directe, din cupă și din campionat, pierdute amândouă de Titu, fără ca măcar să înscrie în poarta Chindiei. Până la urmă, formația de lângă Turn este singura care a reușit să o bată pe Urban în acest campionat, numai că ulterior a suferit trei înfrângeri, în timp ce echipa lui Neaga a mers ceas.

 

Fără rezultate, dar cu datorii foarte mari

Meciul de astăzi este foarte important și din alte considerente. Dezamăgiți de rezultatele echipei, dar și de nivelul exagerat al datoriilor, care au depășit cu mult 10 miliarde lei vechi, asociații se gândesc tot mai serios dacă se merită să mai susțină financiar Chindia la nivelul ultimilor ani.

În acest moment, sunt pe rol mai multe procese, prin care diverse persoane sau furnizori solicită recuperarea unor datorii, în timp ce și alții așteaptă să primească bani în urma serviciilor prestate, fără a mai apela însă la instanțele judecătorești.

Până și fostul președinte Mugur Porumbacu a deschis un proces clubului Chindia, prin care solicită recuperarea unei sume de bani, cu care susține că împrumutat echipa, având și alte nemulțumiri. În tot acest timp, jucătorii și toți cei angajați la club sunt cu salariile la zi.

 

Chindia rămâne o miză politică

Viitorul Chindiei este legat de alegerile care urmează, în special la nivelul Primăriei Municipiului Târgoviște. Liderii PSD speculează interesul exagerat din ultimii ani al executivului Primăriei pentru baschet și volei feminin, lansând ideea unei susțineri masive a echipei de fotbal și construirii unui stadion nou la Târgoviște.

„Echipele de baschet și de volei nu vor dispărea, însă vor avea bugete cu mult mai mici. Interesul nostru se va canaliza către Chindia, pe care ne-o dorim la un nivel superior și activând pe un stadion modern”, ne-a transmis unul din liderii locali ai PSD.

„Sunt doar vorbe goale, promisiuni electorale marca PSD, care nu a reușit nimic important în sportul dâmbovițean”, au reacționat cei care susțin ideea unor echipe puternice la baschet și la volei.

Pentru a emite pretenții la susținerea publică și chiar privată, Chindia trebuie să arate ca o echipă performantă. Astăzi are o nouă ocazie să demonstreze că merită atenție și sprijin. O victorie la Clinceni ar însemna un nou început, altfel, trebuie apelat la schimbări.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de anonim la 31.10.2014 10:59

o sa vorbesc cu cativa parinti care avem copii an spania si joaca fotbal la categoria copii nascuti an 2004 sai aducem an romania peste 8 ani sa va urce an divizia b ok?


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale