Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2015 00:10

Orice pas greșit contează de două ori mai mult


A A

Chindia are meci de șase puncte la Satu Mare

Chindia are meci de șase puncte la Satu Mare
Dani Popa a deschis drumul victoriei pentru Chindia, în meciul tur cu Olimpia Satu Mare

❚ Pentru a face drumul mai lejer, oficialii târgovișteni au plecat încă de luni spre nord-vestul țării, au înnoptat la Tg. Mureș, unde ieri au efectuat un antrenament, iar spre seară au ajuns la Satu Mare ❚ În continuare, Parghel și Ene sunt incerți, însă tehnicianul târgoviștenilor se va putea baza pe ei începând cu jocul din week-end, de acasă, cu Rm. Vâlcea ❚ „Va fi un joc dificil. Ei traversează o perioadă bună, dar și noi avem încredere. Trebuie să fructificăm ocaziile, pentru că venim cu moral bun, mai ales după jocul și rezultatul cu Mioveni”, ne-a declarat Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei ❚ „Sper să câștigăm și să luăm cele trei puncte. Noi ne-am propus să câștigăm, nici nu mai contează cine dă gol. Începem din nou o perioadă bună”, a precizat și Dani Popa, autor al unei duble în etapa precedentă cu CS Mioveni (3-1), dar și marcator în meciul tur cu Satu Mare ❚ Formația antrenată de Tiberiu Csik chiar trece printr-o perioadă bună. Echipa din nord-vestul țării nu a mai pierdut un meci de pe 24 octombrie. De atunci, a urmat o serie de două remize și trei victorii

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Etapa a 16-a din Liga a II-a reprezintă ultima intermediară din acest an calendaristic. Pentru Chindia, această perioadă aglomerează meciuri grele, în care rezultatele sunt extrem de importante în clasament, acolo unde primele opt echipe se află pe o lungime de opt puncte. Astăzi, de la 14.00, Chindia Târgoviște joacă în deplasare la Satu Mare. Pentru a face drumul mai lejer, oficialii târgovișteni au plecat încă de luni spre nord-vestul țării, au înnoptat la Tg. Mureș, unde ieri au efectuat un antrenament, iar spre seară au ajuns la Satu Mare.

„E meci direct și contează în economia clasamentului”

Situația lotului începe să se îmbunătățească, astfel că din acest punct de vedere Nicu Croitoru poate avea motive de bucurie. Fundașul central Denis Ispas a revenit după suspendarea ispășită în partida trecută, cu CS Mioveni. Tot atunci a fost folosit și Marian Vătavu, dar și Cornel Dinu. În continuare, Parghel și Ene sunt incerți, însă tehnicianul târgoviștenilor se va putea baza pe ei începând cu jocul din week-end, de acasă, cu Rm.Vâlcea.

„Va fi un meci extrem de greu, pentru că Satu Mare este una dintre echipele bune, puternice ale seriei. Mie mi-a plăcut încă de la început. Jucătorii evoluează de mult timp împreună. Chiar dacă anul acesta au mai pierdut meciuri, încă reprezintă o echipă redutabilă. Ne batem pe unul din cele șase locuri de play-off. Este meci direct și contează extraordinar de mult în economia clasamentului, cel puțin până la finalul anului. Din acest punct de vedere, va fi un joc dificil. Ei traversează o perioadă bună, dar și noi avem încredere. Trebuie să fructificăm ocaziile, pentru că venim cu moral bun, mai ales după jocul și rezultatul cu Mioveni”, ne-a declarat Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei.

Dani Popa vrea din nou victorie

În jocul cu CS Mioveni, Dani Popa a reușit o dublă. Atacantul Chindiei speră să repete o evoluție bună și la Satu Mare și, deși nu ține neapărat să înscrie, vizează victoria:

„Va fi un meci greu. Sper să câștigăm și să luăm cele trei puncte. Noi ne-am propus să câștigăm, nici nu mai contează cine dă gol. Începem din nou o perioadă bună. Până acum e bine, suntem acolo sus și vrem să ne menținem”.

În tur, Chindia a câștigat meciul cu Satu Mare de pe teren propriu cu 2-0, grație golurilor înscrise de Dani Popa (23) și Cristi Cherchez (39).

Olimpia, neînvinsă de cinci meciuri

De partea cealaltă, sătmărenii se află la al doilea sezon în Liga a II-a. În acest moment, Olimpia ocupă locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off. Chindia e pe 4, însă diferența dintre cele două este de numai un punct. Formația antrenată de Tiberiu Csik chiar trece printr-o perioadă bună. Echipa din nord-vestul țării nu a mai pierdut un meci de pe 24 octombrie, 0-2 în deplasare cu Rm. Vâlcea. De atunci, au urmat cinci partide consecutive fără înfrângere: 1-1 cu FC Brașov și Baia Mare, precum și trei victorii cu FC Caransebeș (1-0), Metalul Reșița (3-0) și FC Bihor Oradea (5-0).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale