Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



08.07.2020 00:08

Situație complicată


A A

Chindia a pierdut și cu Hermannstadt

Chindia a pierdut și cu Hermannstadt

❚ Chiar dacă a avut ocaziile mai clare, trupa lui Emil Săndoi a pierdut cu Hermannstadt, iar atenția a fost îndreptată mai mult către deciziile centralului Cătălin Popa. ❚ „Am stat mai bine defensiv, nu am mai făcut erori mari, dar am luat gol din penalty. Nu știu dacă a fost penalty, nu vreau să critic pe nimeni”, a spus Săndoi. ❚ „Presiunea face parte din meseria noastră și trebuie să ne bucurăm de acest lucru. Trebuie să rămânem umili pentru a reuși să ne salvăm de la retrogradare”, a transmis Alves.

 

COSMIN SAVA


În ciuda faptului că a arătat mai bine decât în rundele precedente, Chindia Târgoviște a pierdut al patrulea meci consecutive. Chiar dacă a avut ocaziile mai clare, trupa lui Emil Săndoi a pierdut cu Hermannstadt, iar atenția a fost îndreptată mai mult către deciziile centralului Cătălin Popa, care a acordat un penalty oaspeților după un duel normal între Martac și Jo. Emil Săndoi s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, dar anunță că timpul este foarte scurt, iar șansele pentru evitarea retrogradării scad cu fiecare etapă. Totuși, tehnicianul formației târgovi ștene promite că trupa lui nu renunță la luptă. „Nu a mers planul din punct de vedere al rezultatului, pentru că dacă analizăm jocul, nu ne-au fost superiori. Au avut două șuturi pe poartă, unul peste, nu au avut alte ocazii clare. Mă îngrijorează că nu prea mai avem timp să revenim, chiar dacă am început să reglăm lucrurile din punct de vedere defensive. Am venit aici pe ultima sută de metri, timpul nu e aliatul nostru, nici numărul de etape rămase. Am stat mai bine defensiv, nu am mai făcut erori mari, dar am luat gol din penalty. Nu știu dacă a fost penalty, nu vreau să critic pe nimeni, acolo s-a făcut diferența. Ocaziile mai clare au fost de partea noastră, problema e timpul. Sperăm să recumperăm jucătorii accidentați, pentru că orice jucător contează, vom face tot posibilul să ne vindem scump pielea”, a spus antrenorul Chindiei pentru Look Sport.

Alves:„Presiunea este foarte mare”

De partea cealaltă, antrenorul spaniol de la Hermannstadt, ironizat de multă lume, începe să adune puncta și este mulțumit de jocul echipei sale, așteptând și alte rezultate bune în meciurile următoare. „A fost importantă schimbarea de mentalitate, să jucăm ca niște câștigători, să jucăm pentru a câștiga. Astăzi, egalul era bun, dar am intrat la victorie. Am făcut câteva schimbări tactice și ne bucurăm de ceea ce facem. Nu știu dacă a fost penalty, eram departe de fază, nici nu am văzut bine. Noi apărăm culorile unui oraș, ne apărăm clubul. De fiecare dată când aperi așa ceva, presiunea este foarte mare. Presiunea face parte din meseria noastră și trebuie să ne bucurăm de acest lucru. Trebuie să rămânem umili pentru a reuși să ne salvăm de la retrogradare. Este dificil, e clar, dar trebuie să luăm fiecare meci în parte și să căștigăm cât mai multe. Acum urmează FC Voluntari, o echipă pe care o admir, un adversar complicat, dar am încredere în armele noastre și în mentalitatea noastră. Îmi place mult echipa mea, băieții sunt profesioniști și uniți. Îmi place totul aici în România”, a spus Ruben Alves pentru Telekom Sport.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale