Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2020 00:10

Liga I. Chindia Târgoviște - Sepsi OSK 1-2 (1-0)


A A

Chindia a pierdut chiar dacă a condus la pauză

Chindia a pierdut chiar dacă a condus la pauză

❚ Târgoviștenii au rămas astfel cu 14 puncte după 11 etape, fiind totuși mai aproape de locurile de playoff, decât de cele retrogradabile ❚ Chindia nu a ratat, reușind să puncteze la prima și singura ocazie importantă pe care a avut-o, prin Denis Dumitrașcu, care a punctat cu un lob superb ❚ Sepsi a ieșit mai hotărâtă după pauză și a încercat să egaleze rapid, dar Golofca a ratat o ocazie bună. Chindia nu a rezistat însă, iar Aganovic a egalat cu un șut din marginea careului, după o pasă primită de la Safranko ❚ Oaspeții au dat lovitura și au preluat conducerea după reușita lui Achahbar, care a marcat cu un șut puternic din afara careului.

 

COSMIN SAVA


Primul meci al Chindiei după pauza cauzată de meciurile naționalei a fost unul complicat, pentru că formația târgovi șteană a întâlnit o echipă bună a primei ligi, Sepsi Sfântu Gheorghe.Trupa lui Emil Săndoi a condus la pauză, însă nu a reușit să mențină avantajul până la final și a fost nevoită să se recunoască învinsă. Chindia a rămas astfel cu 14 puncte după 11 etape, fiind totuși mai aproape de locurile de play-off, decât de cele retrogradabile.

Dumitrașcu a deschis scorul

Începutul partidei a fost unul echilibrat, fără situații periculoase, iar prima ocazie a venit după jumătatea primei reprize și a aparținut oaspeților, însă Aioani a reținut șutul lui Petrila (27). Chindia nu a ratat, reușind să puncteze la prima și singura ocazie importantă pe care a avut-o, prin Denis Dumitrașcu, care a punctat cu un lob superb (39), iar târgoviștenii au intrat la cabine cu avantaj minim.

Sepsi a reușit să revină

Sepsi a ieșit mai hotărâtă după pauză și a încercat să egaleze rapid, dar Golofca a ratat o ocazie bună (51). Chindia nu a rezistat însă, iar Aganovic a egalat cu un șut din marginea careului, după o pasă primită de la Safranko (69). Oaspeții au dat lovitura și au preluat conducerea după reușita lui Achahbar, care a marcat cu un șut puternic din afara careului (77), aceasta fiind reușita care a stabilit echipa câștigătoare.

Caseta tehnică

Stadion: „Marin Anastasovici” - Giurgiu. Au marcat: Dumitrașcu (39) / Aganovic (69), Achahbar (77). Cartonașe galbene: Rață (25), Dulca (60), Florea (64), Popa (76) / Golofca (56), Purece (75), Ștefan (90+2). Au arbitrat: Marcel Bîrsan, Mircea Orbuleț și Florin Păunescu. Chindia: Aioani – Căpușă, P. Iacob, Pițian, Fomba – Neguț, Dulca (78 Yameogo), Rață (81 Cherchez), Dumitrașcu – D. Popa (85 Neicuțescu), D. Florea (78 Costea). Antrenor: Emil Săndoi. Sepsi: Fernandez – Radoslav, Tincu, Dumitrescu, Fl. Ștefan – Golofca (63 Aganovici), Fofana, Vașvari, Purece (90+2 Gal-Andrezly) – Petrila (46 Achahbar), Bajrovic (63 Safranko). Antrenor: Leo Grozavu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale