Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.03.2015 00:10

Presa argeșeană forțează ca formația târgovișteană să piardă la „masa verde” meciul de la Bradu


A A

"Chindia a folosit un jucător nelegitimat"


Marcel Ghergu spune că șansele ca rezultatul meciului susþinut de Chindia la Bradu să fie întors la comisii sunt zero

❚ „Cum de-a fost folosit acest jucător în precendentele partide de Chindia, fără ca nici un arbitru să se sesizeze, trecând cu vederea nelegitimarea acestuia?”, scriu cei de la „Curierul Zilei” ❚ Subiectul a fost comentat intens și de cititorii noștri, pe site-ul ziarului, selectând câteva opinii. „Ok a fost vina FRF, dar vina celui de la Chindia care l-a legitimat nu este? Cum este posibil să legitimezi un jucător și să nu te uiți dacă este Ok carnetul?”, comentează „Șerban” ❚ „Conform ROAF o licență de jucător profesionist trebuie să aibă viza medicală, viza anuală și să fie trecută echipa unde va evolua jucătorul. Cine s-a dus să-l legitimeze la FRF pe jucător nu a văzut că pe licență era trecută echipa Axintele în loc de Chindia?”, completează userul „A.M.” ❚ Cel mai dur s-a exprimat „Stan”, doar că opinia sa ne dă mari frisoane. „Chindia riscă să piardă cu 3-0 la Comisia de Disciplină toate cele trei jocuri disputate până acum în retur cu Titu, Afumați și Bradu!!!” ❚ Președintele Chindiei, Marcel Ghergu, s-a arătat foarte liniștit, declarând că șansele ca rezultatul să fie întors la comisii sunt zero. „Vorbim despre un transfer regulamentar, făcut în condiții regulamentare și în perioada regulamentară”

COSTIN MIHAI

 


 

Anunțat titular în meciul de la Bradu, Adrian Ilie a fost înlocuit în ultimul moment cu Vlăduț Parghel, după ce arbitrul Florin Dan a sesizat că pe carnetul de legitimare nu apare numele Chindia Târgoviște. Președintele Marcel Ghergu a apelat la oficialii Federației Române de Fotbal, pentru a expedia fișa jucătorului, unde este înscrisă denumirea clubului târgoviștean. Aceștia au răspuns imediat, doar că documentul trebuia trimis prin fax, or cei de la Bradu nu aveau nici un interes ca el să ajungă în posesia conducătorului Chindiei. Arbitrii chiar au așteptat minute bune peste ora de start, însă cum documentul nu a ajuns în timp util în posesia lui Ghergu, au dat drumul la meci, cu o întârziere de zece minute. Conducătorul Chindiei a pus la pauză fișa jucătorului la dispoziția brigăzii de arbitri, astfel că Adi Ilie a putut fi folosit în repriza a doua. La final, gazdele au depus contestație pentru dreptul de joc al fotbalistului adus în iarnă de la Viitorul Axintele, susținând că cei de la Chindia au folosit un jucător nelegitimat.

SCM Pitești ar fi cea mai avantajată

Presa argeșeană nu putea rata un asemenea subiect, mai ales că SCM Pitești se află în luptă directă cu Chindia pentru promovarea în Liga a II-a. „Curierul Zilei” propune un articol interesant, chiar dacă pe alocuri forțează nota în defavoarea Chindiei. Am selectat doar partea de final a articolului, unde apar două întrebări ce merită publicate. „Cum de-a fost folosit acest jucător în precedentele partide de Chindia, fără ca nici un arbitru să se sesizeze, trecând cu vederea nelegitimarea acestuia? De ce se mai permite această țigăneală înainte cu câteva minute de începerea partidelor, cu telefoane date la federație și cu intimidări, dacă nu se ia de bun ce spune x sau y la federație?”.

Neatenții în lanț

Subiectul a fost comentat intens și de cititorii noștri, pe site-ul ziarului, selectând câteva opinii. „Ok a fost vina FRF, dar vina celui de la Chindia care l-a legitimat nu este? Cum este posibil să legitimezi un jucător și să nu te uiți dacă carnetul este ok? Curios este cine a fost la FRF să-l legitimeze”, comentează „Șerban”, completat de „A.M.”. „Conform ROAF o licență de jucător profesionist trebuie să aibă viza medicală, viza anuală și să fie trecută echipa unde va evolua jucătorul. În cazul jucătorului de la Chindia pe licență erau cele două vize, dar în loc să fie trecută echipa Chindia Târgoviște unde s-a transferat jucătorul a rămas echipa Viitorul Axintele de unde a venit jucătorul. Incredibil! Cum de n-au sesizat arbitrii la jocul cu Titu și Afumați această greșeală? Dar cei de la Chindia? Cine s-a dus să-l legitimeze la FRF pe jucător nu a văzut că pe licență era trecută echipa Axintele în loc de Chindia? Câtă incompetență și amatorism!”. Cel mai dur s-a exprimat „Stan”, doar că opinia sa ne dă mari frisoane. „Chindia riscă să piardă cu 3-0 la Comisia de Disciplină toate cele trei jocuri disputate până acum în retur cu Titu, Afumați și Bradu!!! INCREDIBIL CÂT AMATORISM! Nici la liga 6 nu vezi așa ceva!”.

Ghergu: ,,Nu am nici cea mai mică emoție, suntem în regulă”

Marcel Ghergu s-a arătat foarte liniștit, declarând că șansele ca rezultatul să fie întors la comisii sunt zero. „Vorbim despre un transfer regulamentar, făcut în condiții regulamentare și în perioada regulamentară. Pe fișa jucătorului este scris Chindia Târgoviște, iar transferul este operat la data respectivă. Observatorul și arbitrii au făcut un raport suplimentar, în care prezintă lucrurile exact așa cum vi le prezint. Am verificat celelalte vize, medicală și anuală, însă nu am sesizat și acest lucru. Dreptul de joc îl dă federația, nu-l dă clubul. Nu am nici cea mai mică emoție, suntem în regulă. Nu au nicio șansă, nici 1%. Să zicem că a fost o eroare umană din partea celor de la federație”. Președintele Chindiei a mers ieri la federație, iar speța se va judeca mâine. Nicu Croitoru chiar a apelat la Adi Ilie pe final de meci, risc pe care nu și l-ar fi asumat dacă nu avea garanția că totul este în regulă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale