Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



05.08.2020 00:10

Ultima etapă din play-out


A A

Chindia – Voluntari, astăzi, ora 17.00

Chindia – Voluntari, astăzi, ora 17.00

❚ Pentru a treia oară, meciul dintre Dinamo și Chindia a fost amânat, chit că era programat pentru joi. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile rundei finale din play-out să se joace astăzi, de la ora 17.00 ❚ Învinsă în ultimele două runde cu același scor, 1-2, de Politehnica Iași și Dinamo, formația ilfoveană are nevoie de un succes cu Chindia, pentru a fi sigură că nu retrogradează ❚ Ultimii în Liga 1, târgoviștenii nu mai are nicio șansă de supraviețuire pe teren, fiindu-i imposibil să evite ultimele două poziții ❚ CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul național, după victoria senzațională din Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova (Vinicius 36, Boli 56, Deac 77 / Nistor 10

 

C.M.

 


 

Pentru a treia oară, meciul dintre Dinamo și Chindia a fost amânat, chit că era programat pentru joi. Liga Profesionistă de Fotbal a decis ca toate meciurile rundei finale din play-out să se joace astăzi, de la ora 17.00, după următorul program: Chindia Târgoviște – FC Voluntari, Dinamo București – Viitorul Constanța, Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni, FC Hermannastadt – Politehnica Iași.

2-1 pentru Voluntari la duelurile directe

În aceste condiții, Chindia va întâlni astăzi FC Voluntari, o echipă care nu e scăpată în totalitate de grijile retrogradării. Învinsă în ultimele două runde cu același scor, 1-2, de Politehnica Iași și Dinamo, formația ilfoveană are nevoie de un succes cu Chindia, pentru a fi sigură că nu retrogradează. Ultimii în Liga 1, târgoviștenii nu mai are nicio șansă de supraviețuire pe teren, fiindu-i imposibil să evite ultimele două poziții. Partida se anunță una interesantă, așa cum au fost toate dintre Chindia și Voluntari. Roș-albaștrii s-au impus în deplasare în play-out (1-0), apoi pierdut apoi în retur (2-5), dar și în play-out (0-2).

CFR Cluj e noua și vechea campioană

CFR Cluj a câștigat pentru a treia oară consecutiv titlul național, după victoria senzațională din Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova (Vinicius 36, Boli 56, Deac 77 / Nistor 10). Este al șaselea titlu adjudecat de echipa de CFR, care va reprezenta România în preliminariile Champions League. În Europa League vor merge FCSB, Universitatea Craiova și FC Botoșani.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Anonim la 06.08.2020 11:31

Uite cum îi cântări voi prohodul si va mai avea o sansa de a ramane in liga 1. Prin meciul de baraj. Este si asta o salvare sau un noroc chior...Adica, să pierzi si barajul chiar ca esti slab...Sa speram ca nu...Pareau cam relaxați ieri la meciul cu Voluntari...Daca acordau meciurile asa,fără furtisagurile arbitrilor si mai multa concentrare în teren, eram salvați demult...Se bătea Voluntari cu Clinceni să scape de liga 2, nu Târgoviște...Trebuia si un pic de mândrie fata de oraș...Lupta frate, nu te lasa doborât de coronavirus...Noi eram în grafic fără acest virus care cred cacne- a si adus aici. Începusem bine returul în play- out. După 2 etape aveam șanse mari să scoatem rezultate bune. Nu stiu ce a făcut Moldovan cu ei. Ce le- a spus...Cert ca după 3 luni ai aparut ca niste amatori...Nu mai erau nici pe departe echipă din sezonul regulat...Nu trebuia să apucăm aici în această capcană...Sa speram ca vom juca barajul si vom ramane in liga 1. Su votat numai moldovenii aia de la Botoșani împotriva...Moldoveni tot idioți sunt...Bafta !


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale