Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.11.2022 00:13

Cu ochii pe fotbalul feminin


A A

Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente

Chindia și CSȘ înregistrează rezultate decente

* Județul Dâmbovița are două cluburi care ne reprezintă în competițiile naționale, pe CSȘ Târgoviște (U17) și Chindia Târgoviște (Liga a 2-a și U15)

 

Fotbalul feminin a căpătat tot mai multă importanță în ultimii ani, fiind unul dintre sectoarele pe care reprezentanții Federației Române de Fotbal au încercat să-l îmbunătățească. Județul Dâmbovița are două cluburi care ne reprezintă în competițiile naționale, pe CSȘ Târgoviște (U17) și Chindia Târgoviște (Liga a 2-a și U15). Rezultatele înregistrate sunt unele decente, ținând cont că formațiile dâmbovițene au parte de adversare dificile, care beneficiază de condiții mult superioare.

Pe podium la senioare

La nivel de senioare, Chindia Târgoviște se clasează pe locul 3 în Seria 1 a Ligii a 2-a. Echipa dâmbovițeană a pierdut în ultima etapă, 1-6 cu Liceeni Topolog. În urma acestui rezultat, formația târgovișteană a rămas cu 18 puncte și ocupă locul 3 în clasament, la trei puncte în spatele locului secund, ocupat de Liceeni Topolog, și la șase lungimi distanță în spatele liderului Farul Constanța.

CSȘ Târgoviște, pe locul 4

În Campionatul Național U17, Clubul Sportiv Școlar Târgoviște nu a jucat în ultima etapă, pentru că ar fi trebuit să întâlnească Prosport Football Academy, iar adversarele au disputat doar două meciuri în acest sezon, următoarele partide fiind anulate. Echipa dâmbovițeană face parte din Seria a 3-a și se clasează pe locul 4, cu 3 puncte din 3 meciuri, iar în etapa următoare va juca cu CSM Alexandria, echipa de pe locul 2, care a adunat 9 puncte până în acest moment.

Cea mai bună clasare este la U15

În Campionatul Național U15, Chindia Târgoviște a învins în ultima rundă cu 10-1 pe Dunărea Giurgiu, și se clasează pe locul 2 în Seria a 2-a, cu 10 puncte. Echipa târgovișteană este la trei puncte în spatele liderului Farul Constanța, echipă pe care o va înfrunta etapa următoare, în deplasare.

 

 

Cosmin Sava



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale