Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.09.2019 00:20

Ieri, semnal pozitiv la ședința Consiliului Local Municipal


A A

Centura Târgoviștei, pe drumul cel bun

Centura Târgoviștei, pe drumul cel bun

❚ „Licitația pentru atribuirea celor cinci loturi care în momentul de față alcătuiesc drumul de Centură al municipiului Târgoviște este aproape finalizată. Undeva săptămâna viitoare, probabil, vom avea și câștigătorii”, a declarat primarul Cristian Daniel Stan ❚ Proiectul de hotărâre prin care Consiliul Local Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița își dau mâna pentru a duce la bun sfârșit lucrările a trecut ieri de votul aleșilor locali

 

ȘTEFAN KHALIL


Ieri, în Sala de Consiliu a Primăriei Târgoviște a avut loc ședința Consiliului Local Municipal, în prezența a 20 de consilieri, din totalul de 21. Întrunirea a decurs în condiții normale, fără contrări între cele două tabere politice. Printre proiectele cele mai importante de pe ordinea de zi se aflau cele de reabilitare și modernizare de drumuri locale, precum și cel care viza realizarea accesului în municipiul Târgoviște, în scopul instalării, întreținerii, înlocuirii sau mutării rețelelor de telecomunicații electronice. Totuși, cel mai important punct de pe ordinea de zi a fost cel care sa referit la realizarea în comun, de către Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, a proiectului de modernizare și reabilitare a drumului de Centură al orașului! Astfel, edilul Cristian Daniel Stan a avut câteva completări pe marginea acestui subiect în timpul ședinței. ,,Pentru a avea o privire de ansamblu și să încadrăm acest proiect de hotărâre…La acest moment, licitația pentru atribuirea celor cinci loturi care în momentul de față alcătuiesc drumul de Centură al municipiului Târgoviște este aproape finalizată. Undeva săptămâna viitoare, probabil, vom avea și câștigătorii. Este un proiect care administrației locale târgoviștene i-a dat multe bătăi de cap. De data aceasta, cred că problemele s-au rezolvat, împărțirea pe cinci loturi înseamnă că se va putea lucra independent pe fiecare dintre aceste loturi. Durata de execuție nu este una foarte mare la niciunul dintre cele cinci loturi, iar lotul de care discutăm în momentul de față vizează străzile Laminorului, Petru Cercel, inclusiv pasajul rutier de la Petru Cercel. Aici, în urma discuțiilor cu președintele Consiliului Județean, am căzut de acord ca, având în vedere și dezvoltarea deosebită a zonei respective, în contextul în care mall-ul se construie ște într-un ritm destul de alert, în contextul în care săptămâna viitoare vom semna și noi contractul de finanțare pe realizarea Parcului de la U.M Gară, licitația de execuție fiind aproape finalizată și acolo. Discutăm de o dezvoltare integrată a acelei zone. Vreau să-mi exprim aprecierea pentru implicarea Consiliului Județean în mod obiectiv pe acest subiect și susținerea lucrărilor la acest obiectiv de investiții cu 3 milioane de lei”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan. Acest proiect de hotărâre a trecut cu 19 voturi pentru. De altfel,și celelalte proiecte de pe ordinea de zi, inclusiv cel privind rectificarea bugetară, au fost aprobate de cei 20 de consilieri prezenți, cu majoritate sau unanimitate de voturi. În acest mod, ședința s-a încheiat fără nicio polemică.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale