Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.06.2022 00:19

Pentru că, după războiul politic, mulți viteji se-arată,


A A

Centura Găeștiului nu e ocolită de probleme

Centura Găeștiului nu e ocolită de probleme

*Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan l-a apostrofat pe edilul de la Găești pentru că s-a lăudat cu obținerea finanțării Centurii Ocolitoare a orașului, un proiect marca PSD! *„Când alții nici măcar nu au fost în stare să o deseneze, iată că noi avem un program aprobat anul trecut de Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare”

 

Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan a trecut în revistă, la sfârșit de săptămână, în cadrul conferinței de presă de la partid, proiectele importante ale județului care vor fi realizate prin Programul Național „Anghel Saligny”. La nivelul județului Dâmbovița, 137 de proiecte depuse de 82 de primării și Consiliul Județean Dâmbovița  au primit o sumă impresionantă,  1,38 miliarde lei, prin Programul Național „Anghel Saligny”, bani care vor fi direcționați către înființarea, extinderea, reabilitarea și modernizarea de drumuri, poduri, rețele de apă și apă uzată.  

Consiliului Județean Dâmbovița i-au fost aprobate 4 proiecte, valoarea acestora fiind de 140.000.000 lei. Unul dintre aceste proiecte vizează Centra orașului Găești, localitate sufocată de traficul greu care trece chiar prin centrul orașului. „Încă din 2020, am început demersurile pentru eliminarea traficului infernal care sufocă orașul Găești, iar soluția pe care am indicat-o a fost aceea a unei centuri ocolitoare. Consiliului Județean Dâmbovița i-a fost aprobată suma de aproape 80.000.000 de lei pentru implementarea proiectului «Drum de legătură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a Orașului Găești».

Consiliul Județean Dâmbovița are încheiat un protocol de colaborare cu CNAIR pentru realizarea studiului de fezabilitate, acesta aflându-se deja în achiziție publică. Investiția se ridică la 89 milioale lei, Consiliul Județean Dâmbovița urmând să susțină diferența din diverse surse”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Corneliu Ștefan a ținut să-i reamintească primarului de la Găești că nu are niciun merit în ceea ce privește obținerea finanțării pentru centura orașului... „Când alții nici măcar nu au fost în stare să o deseneze, iată că noi avem un program aprobat anul trecut de Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Vreau să specific două lucruri foarte clar: în primul rând, centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul Consiliul Județean Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană l-am gândit pentru județul Dâmbovița. Îi transmit domnului primar de la Găești că nu are nici un merit la această centură ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să-și asume munca noastră, a Consiliului Județean Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. În al doilea rând vreau să-i transmit că dacă scria pe Facebook un simplu «mulțumesc», intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la conferința de presă de la partid de la sfârșitul săptămânii trecute.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Pasajul rutier de la PAVCOM, aproape de finalizare
Cui îi aparține România?
119.000 lei, sprijin din partea Bisericii
Peste 18.000 de persoane testate și 452 de pacienți depistați pozitiv la hepatită B sau C în județul Dâmbovița
Planul de acțiune în domeniul drogurilor, în dezbatere
Transformare radicală a fostelor puncte termice
Oare românii și-au pierdut mințile?
Sfințirea fântânii seculare de la Voinești
A scăzut numărul prezentărilor la testarea Covid-19
"Cel mai mic număr de absolvenți înscriși la Bacalaureatul de toamnă din ultimii 18 ani"


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Cui îi aparține România?

George Coandă


Vreți un răspuns pe bune? Iată-l: în nici un caz ăstora care sunt români. De-a lungul atâtor ani de când tot dau cu subsemnatul pe editoriale, am mai spus câte ceva pe această temă, dar, de data asta, întrebarea am pus-o oablă pentru că, așa cum arată România, simțeam o amarnică nevoie s-o spun.

Vedeți, după zavera aia din... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale