Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.10.2021 00:19

Ieri, deși proiectele au fost adoptate pe bandă rulantă


A A

Centrul social de la Țuicani, mărul discordiei în ședința CJD

Centrul social de la Țuicani, mărul discordiei în ședința CJD

*În tabăra PNL este liniște și pace, niciun consilier liberal nu a avut nimic de obiectat sau de comentat, toți au votat la foc automat, cot la cot, cu aleșii PSD

 

34 de aleși județeni, din totalul de 35, au participat ieri la ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița aferentă lunii octombrie 2021! Aceasta a fost condusă de președintele CJD, Corneliu Ștefan, alături de care s-a aflat prefectul județului Dâmbovița, Aurelian Popa, secretarul general al CJD, Dan Popa, dar și vicepreședinții CJD, Luciana Cristea și Antonel Jîjîie. Față de ordinea de zi a ședinței stabilită inițial, de 21 de puncte, au intervenit modificări în sensul că aceasta a fost suplimentată cu încă două proiecte de hotărâre.

În linii mari ședința a decurs normal, cu prezentarea proiectelor de hotărâre de către directorii de direcții din CJD și adoptarea fără nicio problemă a acestora, de regulă cu unanimitate de voturi. Au fost și proiecte de hotărâre care nu au reușit să întrunească unanimitatea, dar foate puține, în număr de trei, iar acest lucru s-a datorat celor patru consilieri județeni de la PRO România, care fie s-au abținut, fie au votat împotrivă.

Proiectele care nu au fost pe placul aleșilor județeni de la PRO România Dâmbovița, pentru că au votat împotriva lor, se referă la ,,înființarea Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități Țuicani și a Centrului de abilitare și reabilitare pentru persoane adulte cu dizabilități Țuicani, aprobarea organigramei, statului de funcții și regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița’’, respectiv ,,proiectul de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori și a documentației tehnico economice, faza proiect tehnic, pentru obiectivul – Extinderea Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște’’. Reacția președintelui CJD, Corneliu Ștefan nu a întârziat, acesta declarând ulterior... ,,grupul consilierilor PRO România votează împotriva dâmbovițenilor, împotriva sănătății dâmbovițeni, împotriva extinderii Seției de Cardiologie de la Spitalul Județean’’.

Nici proiectul privind ,,aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare al Serviciului public de adăpostire a animalelor aflate în pericol pe raza județului Dâmbovița, pentru care s-a emis ordin de plasare în adăpost’’ nu i-a mulțumit pe consilierii de la PRO România Dâmbovița, pentru că aceștia s-au abținut incorpore de la vot. Cu excepția acestor trei proiecte, care au întrunit majoritatea,toate celelalte proiecte au fost votate pe bandă rulantă și cu unanimitate de consilierii județeni prezenți în plen.

Cel mai vocal consilier județean a fost și de această dată Florina Mureșan, de la PRO România Dâmbovița. În tabăra PNL este liniște și pace, niciun consilier liberal nu a avut nimic de obiectat sau de comentat, toți au votat la foc automat, cot la cot, cu aleșii PSD. Poate este un semn că se coace o... alianță guvernamentală!!!!

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Președintele CJD, mesaj categoric pentru primari în programul de apă-canal
„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale