Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2022 00:13

La Voinești, realizat pe fonduri europene,


A A

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor

Centrul de zi de la Manga, oaza de liniște a seniorilor

*Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noutăți

 

Construcția Centrului de zi pentru persoane vârstnice de la Voinești, din satul Manga,  s-a dovedit a fi o investiție inspirată și utilă a autorităților locale, pentru că ea vine în sprijinul seniorilor din localitate! Edilul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț, este foarte mulțumit că a reușit să construiască acest centru pentru înțelepții comunei, pentru că acesta este locul unde seniorii pot socializa și afla noi informații despre ceea ce se întâmplă în comună, în județ, în țară dar și în lume. Din când în când, pe la Centrul de zi din localitate ajung și medicii de familie, prin rotație,  pentru a se asigura că starea de sănătate a seniorilor este în parametrii normali.

„Centrul de zi  pentru vârstnici de la Voinești funcționează foarte bine. Seniorii noștri vin la centru să socializeze. Acolo merg, pe rând, și medicii de familie, este un fel de voluntariat și le mulțumesc pe această cale, și stau de vorbă, mai măsoară o tensiune, o glicemie și lucrurile merg foarte bine. Centrul  este o oază de liniște pentru seniorii comunei Voinești, este realizat pe fonduri europene. Programul este zilnic,  iar când nu sunt activități specifice avem un administrator și este deschis și sâmbăta și duminica”, ne-a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ziua Sfinxului
Vernisajul și premierea câștigătorilor Bienalei Naționale de Artă „Gheorghe Petrașcu”
A.S.C.O.R. are un nou consiliu director
Despre bogăție și mântuire
Combaterea traficului de persoane, în vizorul polițiștilor
Eveniment special pentru Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”
Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”
Marș de protest împotriva violenței în familie
„Starea de bine ca politică de management”
Un gând pios și plin de recunoștință pentru Maica Domnului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale