Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro27.10.2021 00:19

Pese 700 de persoane se vaccinează zilnic anti-Covid -19 la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște


A A

Centrul de Vaccinare de la SJUT, asaltat !

Centrul de Vaccinare de la SJUT, asaltat !

*„În ultimele 3 - 4 zile am vaccinat peste 700 de persoane în fiecare zi cu un efort supraomenesc, iar de astăzi (n.n. ieri), am început și vaccinarea antigripală pentru  personalul medical și auxiliar al  spitalului’’

*„Este greu, dar personalul este entuziasmat că populația în sfârșit a înțeles că trebuie să se vaccineze’’

 

De frica infecției Covid-19, care face ravagii în toată țara, dar și a restricțiilor impuse de autorități, nevaccinații au luat cu asalt centrele de vaccinare din municipiul Târgoviște! Un exemplu elocvent în acest sens este  Centrul de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), care  este asaltat zilnic de sute de persoane care cer să fie imunizate cu serul Pfizer sau Moderna. De la coordonatoarea Centrului de Vaccinare din incinta  SJUT, dr. Margareta  Zebreniuc am aflat că persoanele care vin să se vaccineze cu prima doză sunt de toate vârstele, începând cu 12 ani, iar cei care apelează la doza a 3-a sunt într-adevăr oameni mai în vârstă cu boli cronice.

,,Acum am depășit cu mult capacitatea de vaccinare obișnuită, dar am suplimentat personalul, am luat toate măsurile astfel încât procesul să se desfășoare în siguranță pentru pacienți, vaccinăm foarte mult. În ultimele zile am vaccinat peste 700 de persoane zilnic în centrul nostru, cu doza 1, doza 2 și doza 3 Pfizer și Moderna, toate vârstele, toate categoriile de vârstă , începând cu 12 ani, nu este o preponderență a unei categorii de vârstă. Cei care fac doza a 3  într-adevăr sunt persoanele mai în vârstă și cu boli cronice.

Administrăm și doze suplimentare pentru persoanele imunodeprimate, conform unor instrucțiuni pe care le-am primit special pentru aceste persoane. Este greu, dar personalul este entuziasmat că populația în sfârșit a înțeles că trebuie să se vaccineze. În ultimele 3-4 zile am vaccinat peste 700 de persoane în fiecare zi cu un efort supraomenesc, iar de astăzi (n.n. ieri), am început și vaccinarea antigripală pentru  personalul medical și auxiliar al  spitalului’’, a punctat coordonatoarea Centrului de Vaccinare de la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște,  dr. Margareta  Zebreniuc.

Pfizer sau Moderna...pentru vaccinații cu Astra Zeneca!

Persoanele vaccinate cu serul Astra Zeneca sunt așteptate să se vaccineze, la alegere, cu Pfizer sau Moderna...  ,,Cei care au primit două doze de Astra Zeneca, cu 6 luni înainte de data la care vorbim, pot primi o doză de Pfizer sau de Moderna. Cei care au primit o doză de Astra Zeneca și au refuzat doza a 2 –a de Astra Zeneca, tot așa, la 6 luni, pot primi a doua doză care să fie Pfizer sau Moderna. Deci se consideră a doua doză, la cei care au primit o singură doză de Astra Zeneca, dar trebuie să ne asigurăm acest interval de timp. Deci din 28 septembrie, de când a început vaccinarea cu doza a-3-a centrul nostru a fost foarte solicitat, dar în ultima săptămână într-un mod în care trebuie să muncim chiar fără pauză,  12 h’’, ne-a declarat ieri dr. Zebreniuc  Margareta,  coordonatoarea Centrului de Vaccinare din incinta Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Crima de depopulare a României de români...
„În maxim 30 de zile începem lucrările la Unitatea de Primire Urgențe”
,,Am stabilit viitoarea rețea de străzi din interiorul Stațiunii de Interes Național Peștera-Padina”
„Trebuie să facem economie”
Pesimism în Dâmbovița privind un război între Rusia și Ucraina
România în calea crivățului siberian
Târgoviște atinge iar rata de infectare de 6 la mie
„Profesorul de fericire”
Dâmbovițenii și-au dat mână cu mână de Ziua Unirii
A crescut numărul infectărilor de COVID în școli


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale