Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2022 00:20

Primăria Târgoviște, un nou proiect pentru cartierele mărginașe


A A

Centru de vârstnici în cartierul Prepeleac

Centru de vârstnici în cartierul Prepeleac

*Autoritățile locale nu au ocolit cartierul Prepeleac, în care au debutat recent investiții importante pe ceea ce înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere, dar și a instalării rețelei de gaze în zona menționată

 

 

În ultima perioadă au fost demarate numeroase proiecte ale administrației publice locale în mai multe zone ale municipiului Târgoviște. Autoritățile locale nu au ocolit cartierul Prepeleac, în care au debutat recent investiții importante pe ceea ce înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere, dar și a instalării rețelei de gaze în zona menționată.

Un alt proiect anunțat de primarul Daniel Cristian Stan, tot în cartierul Prepeleac este reabilitarea și modernizarea clădirii de la intersecția străzilor Petru Cercel și I.C. Brătianu, care va fi transformată în centru dedicat persoanelor vârstnice și va avea o cantină socială. Proiectul este demarat tot pe Grupul de Acțiune Locală. Edilul șef de la Târgoviște a oferi în detaliu informații despre noua investiție.

„Vă anunțăm că în zona cartierului Prepeleac, tot ca o componentă a proiectului pe Grupul de Acțiune Locală, este și proiectul reabilitare și modernizare a clădirii de la intersecția străzilor Petru Cercel și I.C Brătianu. Este vorba despre un centru pentru persoanele vârstnice, este și o cantină socială, este o clădire care de prin 2008 este abandonată și risca să degradeze. Am semnat contractul de finanțare, facem licitația publică și tot anul viitor urmează să se intre la reabilitare și modernizare și pentru acea clădire. Vom schimba și pe această componentă. După cum bine știți, în cartierul Prepeleac se desfășoară lucrări de modernizare a infrastructurii stradale și de introducere a rețelei de gaze”, a transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgul produselor tradiționale va continua și în decembrie
Sporul natural continuă să scadă
Peste 4900 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Femeie din Sri Lanka, depistată cu ședere ilegală
511 locuri de muncă disponibile
Sute de controale și amenzi în trafic
Șofer aflat sub influența alcoolului, surprins la volanul unui autoturism
Numărul turiștilor a crescut în 2022
Delicte la pescuit și acvacultură
Sanatoriul Moroeni a primit sprijin din partea Bisericii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale