Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro16.01.2024 00:12

La Târgoviște,


A A

Centrele sociale Sf. Elena și Sf. Maria, „casă” pentru cei aflați în dificultate

Centrele sociale Sf. Elena și Sf. Maria, „casă” pentru cei aflați în dificultate

Municipiul Târgoviște dispune de centre sociale specializate care se adresează persoanelor aflate în dificultate, târgoviștenilor care nu mai au pe nimeni alături care să le vină în ajutor.  La Centrul Sf. Elena din Târgoviște se află în momentul de față 12 persoane, capacitatea centrului fiind de 15 locuri, după cum ne-a declarat directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, Marcela Iordache.

„Nu avem nicio solicitare în așteptare pe niciun centru rezidențial. Beneficiarii centrelor noastre sunt persoanele fără venituri sau cu venituri reduse, fără aparținători și fără locuință. Deci cei care nu au pe nimeni. Cei care au pensie plătesc 60 % din pensie, cine are La Centrul Sf. Maria sunt persoane defavorizate din punct de vedere social, fără venituri, fără aparținători,  persoane care sunt într-o perioadă de criză. Ei pot sta maxim 2 ani la Sf. Maria. Între timp căutăm să le rezolvăm problemele, reintegrare, asta se încearcă. La Sf. Maria capacitatea este de 44 locuri. Mai avem 14 locuri la Adăpostul de noapte, sunt clădiri alăturate”, ne-a declarat directorul Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, Marcela Iordache.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Problemele pensionarilor, pe masa CJPV
Primele plăți pentru beneficiarii venitului minim de incluziune
Naveta profesorilor, pe cale de a se rezolva în totalitate
SLI Dâmbovița, mulțumit de creșterile salariale din educație
Polițiștii, „îndrăgostiți”... de amenzi!
Infracțiuni... la zi
Comunicare directă și liberă cu cetățenii, la Voinești
Județul Dâmbovița, afectat de numeroase incendii de vegetație
Infracțiuni... la zi!
Verificări ale polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Animalelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Blestemul aurului românilor (II)

GEORGE COANDĂ


Ofuscat, dinozaurul Soros și-a întins păienjenișul de intrigi până la Palatul Cotroceni, și, astfel, a apărut decizia altui premier, cu nume de rețetă de ceapă Julien. Un alt înalt trădător de țară, care a inclus situl Roșia Montană în Patrimoniul mondial în pericol UNESCO, și de la idee la faptă includerea s-a făcut cu… celeritate. Iar „Gabriel... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale