Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.02.2020 12:19


A A

Cei mai importanți factori pentru buna funcționare a centralei termice

Cei mai importanți factori pentru buna funcționare a centralei termice

 

Dat fiind faptul că iarna încă este prezentă în viețile noastre și nu ne va părăsi prea curând, încălzirea locuinței rămâne în continuare pe lista noastră de priorități.

Printre cele mai utilizate surse de căldură din țara noastră se află centralele termice, despre care românii ar trebui să aibă cel puțin minimul de cunoștințe. Centralele termice sunt, în prezent, un segment mai mult decât reprezentativ în domeniul încălzirii.

În termeni simpli, centralele termice reprezintă echipamente care furnizează apă caldă și confort termic dintr-o singură sursă. Pentru că există o gamă largă de modele, diferențiate prin factori multipli precum combustibilul pe baza căruia funcționează, puterea de încălzire, eficiența energetică, trebuie să știm exact cum funcționează centrala pentru care am optat noi.

Ca orice alt lucru complex, centrala are nevoie de o întreținere corectă, pentru o bună funcționare corespunzătoare, la baza căreia stau mai mulți factori. Dacă vă doriți să știți cum puteți face ca centrala dumneavoastră să funcționeze fără probleme pe o perioadă îndelungată de timp, urmăriți recomandările acestui articol.

 

 

Montarea – primul lucru la care trebuie să fim atenți

Până la punerea în funcționare a centralei, a întreținerii acesteia și așa mai departe, există un prim-pas de care depinde acest întreg circuit. La ce ne referim? La montare, pasul care trebuie făcut înainte de toți ceilalți.

Trebuie să știm care sunt actele de care avem nevoie, ca ulterior să știm și pașii pe care trebuie să îi urmăm în acest proces, fiind unul de o importanță majoră. De ce? Montarea greșită a centralei va afecta buna funcționare a acesteia și mai grav decât atât, poate pune în pericol atât siguranța locuinței, cât și a dumneavoastră și a familiei. Din acest motiv, este un risc la care nu trebuie să vă expuneți.

Acest proces se realizează de către o firmă autorizată ISCIR, singurul organ competent în acest sens.

Întreținere corectă – un factor esențial

Electrocasnicele facilitează viața de zi cu zi, acest lucru este clar – motiv pentru care, ne dorim ca viața acestora să fie cât mai îndeungată și fără probleme de funcționare. Modul de funcționare al centralei termice este influențat de felul în care aceasta este întreținută.

Toate lucrările de mentenanță, verificare și service trebuie efectuate, fără doar și poate, de specialiști autorizați ISCIR – organul administrației centrale responsabil de asigurarea măsurilor de funcționare în deplină siguranță a echipamentelor precum și a instalațiilor sub presiune.

Revizii și verificări tehnice periodice – indispensabile

Verificată în timp util și întreținută cu ajutorul unei mentenanțe profesioniste, centrala termică va funcționa constant în parametrii optimi. Reviziile și verificările tehnice periodice sunt măsuri de siguranță pe care dumneavoastră le adoptați, tocmai pentru a evita situații neplăcute și probleme de funcționare.

Mai mult decât atât, acestea constituie o obligație legală. Acestea trebuie efectuate periodic, în funcție de recomandările specialiștilor și modul de funcționare, dar există și posibilitatea unor verificări suplimentare, acolo unde este cazul.

Ne dorim siguranță atât pentru noi, cât și pentru dumneavoastră. De aceea, vă recomandăm o echipă specialistă, autorizată ISCIR, care să vă ajute cu toate procesele menționate de noi. Este vorba despre echipa Termotemp, cu o experiență vastă pe piața instalațiilor.

Indiferent că aveți nevoie de o revizie, verificare, curățare sau eventuale reparații (în cazul unor situații neplăcute), specialiștii Termotemp se deplasează la domiciliul dumneavoastră!

În funcție de situația în care vă aflați, puteți opta fie pentru o revizie centrală termică Ilfov, fie pentru reparații centrale termice Ilfov.

Alegeți echipa Termotemp, experiența largă îi recomandă!

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

MARCHAND PHARMA TECH S.A. angajează
"Alimentarea cu energie electrică a obiectivului magazie S.C. BENETON SERV S.R.L."
"AMENAJARE CAREU FORAJ, FORAJ, ECHIPARE DE SUPRAFATA, CONDUCTE DE AMESTEC, CONDUCTA DE GAZE SI LEA SONDELE 1003, 1335 MORENI"
MARCHAND PHARMA TECH S.A. angajează
"AMENAJARE CAREU FORAJ, FORAJ, ECHIPARE DE SUPRAFATA, CONDUCTA SI LEA SONDELE 1393, 1394, 1395 MORENI"
Stocurile de echipamente și materiale de protecție ajung pentru 45 de zile
Șomaj tehnic la Primăria Târgoviște
EXTINDERE CAPACITATE DATA CENTER ȘI SOLUȚIE MODERNĂ PENTRU DISASTER RECOVERY
EXTINDERE CAPACITATE DATA CENTER ȘI SOLUȚIE MODERNĂ PENTRU DISASTER RECOVERY
EXTINDERE CAPACITATE DATA CENTER ȘI SOLUȚIE MODERNĂ PENTRU DISASTER RECOVERY


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Scenarii și ordonanțe militare

George Coandă


De la declanșarea crizei coronavirusului, revin la o idee mai veche, un apocaliptic război mondial bacteriologic – Guvernul României ne... guvernează cu scenarii și ordonanțe militare. Nu-l acuz că guvernează astfel. Așa ceva se întâmplă și în țări mai pașnice decât România. Cu un amendament: acele țări mai au și alte... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale