Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.03.2014 08:19

Pamflet


A A

Ce treabă fac popularii în blugi?

Ce treabă fac popularii în blugi?

ALINA MAVRODIN VASILIU

www.alinamavrodin.ro


 

De când nu mai e cu Cocoș, Elena Udrea pare să fi prins aripi noi. Pe vremea ministeriatului de la Turism și Dezvoltare, vă amintiți că era supranumită și „găina cu ouă de aur”. Știm cu toții de ce!

 

Iată că, odată zburată din cuibarele puterii în cele ale opoziției, Elena Udrea a schimbat multe în viața ei: bărbatul, partidul, discursul, dieta și chiar vestimentația. Scopul declarat, la cei 40 de anișori, este să devină populară cu patalama. Cu orice preț, cred eu!

 

Dacă ar fi să iau în calcul doar blugii de firmă, „asortați” cu pantofii din piele de șarpe sau de crocodil și curelele aferente, nu prea o văd pe Elena Udrea să scape ieftin cu așa o garderobă electorală. Care, fie vorba între noi, n-are cum să treacă neobservată și nici netaxată de cronicarii modellingului politic.

 

„Bunăoară”, ca să-l citez pe colonelul Robert de la B unu, Elena a făcut, în blugi, nu vă speriați, niște declarații pline de conținut. Ceva de genul: „umblăm în blugi ca să facem o treabă, la nevoie”. Nu vor fi puțini cei care-și vor da cu părerea despre treaba făcută de Elena și de „popularii” săi colegi, care se declară a fi inventat „generația în blugi”, chestie demult fumată.

 

Eroarea istorică e mare, dar pe Elena nu te poți supăra prea tare când o vezi ce șuie arată, proaspăt divorțată și trasă-n blugii cei mulați pe copănelele ei apetisante de găinușă politică bine hrănită cu grăunțele bugetului.Dacă blugii platinatei Elena ar fi avut o croială mai lejeră, un preț mai popular și dacă în loc de pantofi din piele de crocodil și-ar fi asortat la discursul electoral niște încălțări bune pentru șmotru, ar fi fost o apariție poate ceva mai credibilă.

 

Din nefericire însă a fost doar… o apariție. La așa tunsoare filată, că deh, nu stau degeaba serviciile de înfrumusețare, și la așa taior cambrat pe talia-i de viespe lucrată politic, s-ar fi potrivit niște pantaloni dintr-o stofă fină de politician subțire, la care putea să asorteze, în fine, niște încălțări scumpe, fie ele și din piei de pe șerpii din jungla mioritică, jupuiți cu mâna „justiției independente”.

 

Până la urmă, trebuie să admitem că, fără pantofii săi cu tocuri de 20 cm, sexoasa blondină nu prea are șanse să se miște popular ca să ajungă la înălțimea celor mai înalte funcții în stat pentru care o antrenează protectorul său. Înțolită-n blugi, nici atât! Doar dacă funcția la care aspiră Elena e, de fapt, cea de șef de fermă la Nana.

 

Dar și-așa are o problemă. Păi pe tractor și pe ogor poți să defilezi pe catalige de 20 de cm, fie ele și din piele de crocodil? Părerea mea e că nu. Dar uite că mi-o spun, riscând să devin și mai nepopulară printre „populari”. Până la urmă, ce treabă or să facă ei în blugi, la nevoie, în acest an electoral, vom vedea. S-avem puțintică răbdare până la votare!

 

 

 www.alinamavrodin.ro



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Haremu' lu' Țuțu
Funcția și orgasmul
Viceprimăgărița
Miorița românească vs flota de război rusă. Vivat!
Lucrături tainice
Fariseii... disidenți
Dezertări misterioase
Ce de bile în Parlament…
Haida-ha! Dă mai tare muzica!
Comedie în interes național


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale