Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



21.10.2014 00:02

Vox Populi


A A

Ce spun microbiștii despre cel mai fierbinte subiect: Chindia

JURNAL DE DÂMBOVIȚA


Chindia Târgoviște trece prin cea mai tulbure perioadă de la reînființare. Echipa condusă în acest sezon de trio Marcel Ghergu – Nicu Croitoru – Sică Bârdeș a înregistrat deja trei înfrângeri în două luni de competiție, iar de pe teren străin nu a reușit să plece niciodată victorioasă. Ultima picătură care a umplut paharul a fost eșecul suferit la Sporting Roșiori (1-2).

Umilința nu a mai fost suportată de suporterii, fanii și microbiștii târgovișteni, care au asaltat site-ul nostru cu comentarii. Toate converg către un singur cuvânt la adresa băncii tehnice și a conducerii administrative: „demisia”.

Vă prezentăm seria de comentarii la articolul „Sunteți o rușine! Demisia”, apărut pe site-ul ziarului nostru.

Dumi: „Ce rușine! Ce bătaie de joc! Ce nesimțire! Demisia! Țuțuianu, Boriga sau Oros schimbați ceva urgent până nu este prea târziu! O asemenea umilință nu a mai trăit de mult Chindia! Am ajuns să-l regretăm pe Porumbelu’ și pe Dumitrescu!”.

Geo: „După ce că a încăput pe mâna unor incompetenți, Chindia a ajuns bătaia de joc a unor echipe de râs precum Vișina, Afumați, Chiajna, Roșiori etc. Fraților, ne ducem de râpă! Suntem varză!”.

Darin: „Mai vin jucătorii beți la antrenamente? Cherchez mai joacă la Târgoviște?”.

Sd: „Măcar Porumbelu’ cumpăra meciuri... și tot făcea ceva... Ăștia vor ca tot bugetul să se ducă în buzunarele lor...”.

Anonim: „Ar trebui să defilăm în această serie mediocră unde nu vrea să promoveze nimeni!!! Este strigător la cer ce noroc am avut de această dată și noi nu vrem nimic!!! Sezonul trecut ne-am lamentat că nu avem valoare în fața Fortunei, deși am terminat la egalitate de puncte!!! Acum nu vrem performanță că nu avem bani!!! Ținem la conducerea echipei niște oameni fără valoare, studii ș.a.m.d. Dați-i afară domnilor manageri ai acestui club, nu vedeți că ne prăbușim în județeană??? Dacă nu aveți bani de antrenori valoroși, aduceți-l înapoi măcar pe Dumitrescu, dacă mai vrea și el bineînțeles... Oricum, sunteți slabi la capitolul management, nu știu cum ați putut promova acolo??? Ne bucurăm chiar că suntem la 4 puncte de acest așa spus lider!!! Care lider domnilor??? Este vreun lider în această serie submediocră!!! Păcat de pomana care ni se face...”.

Grasu: „Dacă jucătorii vin amețiți la antrenamente și există tensiune și scandal în vestiar, atunci care mai este rolul președintelui Ghergu și al antrenorilor? Este inadmisibil «ce se întâmplă» în vestiarul Chindiei și Ghergu să nu ia nicio măsură împotriva celor vinovați”.

Stan: „O rușine mai mare nici că se putea. Nu numai această publicație vă cere demisia, și noi, suporterii, vă cerem să plecați pentru a face loc unor oameni de valoare, onești și adevărați profesioniști. Cum poți să le ceri disciplină jucătorilor sau antrenorilor când tu ești cel mai mare parior, blatist, păcănele, înșelătorie și multe ale practici murdare. Eu totuși rămân la părerea că peștele de la cap se împute!!!”.

Darin: „Bănuiesc că dacă stai să bei prin toate cârciumile de prin oraș până la 4-5-dimineața nu ai cum să ajungi altfel la antrenament decât mahmur (întâmplător m-am împiedicat de el). Nu vorbesc din auzite”.

Vio: „Ce rușine! Ce umilință! Cum să faci performanță cu cel mai slab cuplu președinte-antrenor care a trecut prin curtea Chindiei, Ghergu-Croitoru! Demisia!” RJT: „Eu când vă spuneam anul trecut că nu se vrea nicio performanță, nu m-a crezut nimeni. A tremurat Țuțuianu anul trecut, când era pe primul loc echipa, de frică să nu promoveze în Liga 2. Presimt o luptă pentru evitarea retrogradării, iar după alegeri, o desființare a clubului Chindia Târgoviște”.

Gore: „Incredibil, jucătorii, antrenorii și președintele sunt cu salariile la zi!! Și ce salarii! Să le fie rușine pentru rezultatele și poziția din clasament. Nu se poate așa ceva! Principalul vinovat îl găsesc pe Prisăcaru, care a făcut alegerile cele mai neinspirate, după care unii jucători care pur și simplu îi sfidează pe antrenori și președinte. Un antrenor Croitoru foarte modest, cu un CV mult sub o parte din jucători (comparație ca fotbalist) și un președinte Ghergu, care nu se poate impune în fața jucătorilor datorită «bubelor și defectelor» pe care le are! Jucătorii știu!!”.

Paul: „Să-mi spună și mie cineva. Dacă tot nu se mai vrea performanță sau promovare sau cum vreți voi să-i spunem, atunci de ce l-au mai schimbat pe Dumitrescu??? L-am înjurat anul trecut că nu a promovat sau că nu și-a îndeplinit obiectivul. Ok. Dar adu, frate, pe cineva care să-l îndeplinească.L-au dat afară, să-l aducă pe Croitoru!!!??? Voi glumiți?? Croitoru să facă ce?? Chiar nu are nici o logică. Orice gânduri ai cu echipa de întinerire, jucători autohtoni, promovare de juniori etc. e mai capabil Dumitrescu de 100 de ori decât Croitoru. Are experiență ani de zile în Ligile 1 și 2. A antrenat jucători de valoare cum e și «cumătrul» Reghecampf, Mutu și alții. Pe cine a antrenat Croitoru? Ce experiență are Croitoru? Antrenor la Titu 12 ani. Asta este alegerea celor care conduc clubul de fotbal Chindia. FELICITĂRI!”.

Xxx: „Hai în județeană că acolo este de noi: onoare, promoție! Dacă așa se vrea...Dați-i afară pe toți neisprăviții ăștia și jucați cu juniorii ! Mai încredere ai în niște copii decât în aiuriții ăștia care își dau gol singuri !!! Afară cu toții!”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale