Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.03.2020 00:08

Pauză cauzată de COVID-19


A A

Ce se întâmplă cu Liga I?

Ce se întâmplă cu Liga I?

❚ Oamenii din fotbal au venit cu mai multe idei, campionatul să fie reluat în luna mai, prima liga să se oprească în acest moment sau să se organizeze un altfel de sistem pentru a stabili echipele care vor retrograda fiind unele dintre variantele prezentate. ❚ Din partea FRF, Andrei Vochin a prezentat varianta organizării unui sistem- cupă sau sistemgrupă pentru a putea stabili cine retrogradează. ❚ Momentan, totul este la stadiul de discuții, iar cel mai probabil, abia după ce UEFA și FIFA vor lua o decizie, vom afla ce se întâmplă cu echipele din Liga I.

 

COSMIN SAVA

 


 

Probleme cauzate de coronavirus au afectat și fenomenul sportiv, iar în România, la fel ca și în alte țări, competițiile fotbalistice au fost suspendate. FRF a decis să suspende competițiile până pe 31 martie, dar în ritmul în care pandemia se răspândește, cel mai probabil termenul va fi prelungit. Oamenii din fotbal au venit cu mai multe idei, campionatul să fie reluat în luna mai, prima liga să se oprească în acest moment sau să se organizeze un altfel de sistem pentru a stabili echipele care vor retrograda, fiind unele dintre variantele prezentate.

Incertitudinea se prelungește

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a transmis că este puțin probabil ca această ediție a primei ligi să fie anulată. Din partea FRF, Andrei Vochin a prezentat varianta organizării unui sistem-cupă sau sistem-grupă, pentru a putea stabili cine retrogradează. Cele două sisteme ar arăta astfel: Sistem Cupă (cele 8 echipe s-ar întâlni în „sferturi”, primele 4 clasate ar fi capi de serie. Câștigătoarele și-ar asigura menținerea în prima ligă, urmând ca cele 4 pierzătoare să se înfrunte în două meciuri care ar decide cele două retrogradate) sau Sistem Grupă (primele 4 clasate din play-out sunt automat salvate. Ultimele 4 se înfruntă într-o grupă pe sistemul fiecare cu fiecare, întro singură manșă. Ultimele două locuri merg în Liga 2). De asemenea, a apărut varianta ca Liga I să reînceapă în luna mai, aceasta fiind opțiunea prezentată de CS U Craiova. Sa vorbit chiar și de varianta ca Liga I să fie oprită în acest moment, iar ierarhia finală să fie cea de la finalul sezonului regulat. Momentan, totul este la stadiul de discuții, iar cel mai probabil, abia după ce UEFA și FIFA vor lua o decizie, vom afla ce se întâmplă cu echipele din Liga I.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Dani Popa s-a izolat la Pietroșița
Lupta pentru promovare e echilibrată la Promoție
Salariații MTS vor salarii întregi
Fără vești de la volei
Ancuța Stoenescu, despre amânarea Jocurilor Olimpice
Multe echipe în lupta pentru evitarea retrogradării
Cine ar promova acum în Liga a IV-a?
Chindia va pierde mulți jucători
"Noua Chindie - Chindia Târgoviște"
Cum gestionează cluburile criza provocată de coronavirus


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Conferința pentru viitorul UE, la ceasul realității

Nu am vrut să îmi exprim ideile în timpul acestei perioade, dar videoconferința miniștrilor afacerilor europene din 24 martie 2020 m-a convins. S-a ajuns la un acord politic privind lansarea negocierilor de aderare cu Albania și Republica Macedonia de Nord.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale