Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.05.2018 00:19

Editorial


A A

Ce să înțeleagă românii…

Ce să înțeleagă românii…

GEORGE COANDĂ


…din tot tămbălăul ăsta care zguduie țara de la o vreme încoace? Zău că nimic. Sunt derutați. Și privind, cum de altminteri este firesc, spre centrele de putere și liderii de frunte ai patriei, așteptând nu numai răspunsuri, ci, mai ales, soluții de îmbunătățire reală a existenței lor de zi cu zi, constată că sunt lăsați cu ochiin soare. Pe zi ce trece, scandalul dintre Klaus Werner Iohannis și guvernul PSD capătă aspectul, de bună seamă, nedorit de națiune, unui taifun care riscă să arunce țara în aer. Într-un editorial de dată recentă am „fotografiat” actuala relație Klaus Werner Iohannis – PSD ca pe o hârjoneală de copii de grădiniță. Dar m-am convins că lucrurile stau foarte rău. Că războiul este pe viață și pe moarte. Dinte pentru dinte, ochi pentru ochi, Iar, în acest război total, cineva și-a pierdut busola. Și asta pentru că în cei aproape patru ani de viețuire la Cotroceni, „homo sibiensis” n-a reușit nimic. N-a fost în stare să fie un arbitru înțelept și deasupra tuturor patimilor politicianiste. Nefiind în stare de așa ceva, n-a făcut altceva, și nici nu face mai departe, decât să vâre bățul urii prin gard, afișând o infatuare care poate avea efect de bumerang, ascunzându-și astfel lisa de performanță. N-a știut, și nici nu vrea să știe, să comunice. Și nici n-a fost/nu este atent cu cine a intrat în război. Este adevărat că Liviu Dragnea nu este ușă de biserică, dar este mult, cu mult mai mult uns cu toate alifiile politice, lăsându-l mereu în ofsaid pe herr Klaus, care se vede luat peste picior și lipsit de putere. Ca atare, se enervează și scoate pe gură… amenințări de tip mafiot (de la Dragnea citire) la adresa primului-ministru și, după câte se aude (sper să nu se lanseze întro aventură sinistră), ar vrea-o pe doamna Viorica Vasilica dată pe mâna „poliției politice” a femeiikomisar Laura Codruța Kovesi. Dacă se va întâmpla asta, adio stat de drept în România. Până una-alta, în anul Marelui Centenar, războiul politic dezbină rău neamul.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (I)
Carambol european
Incertitudini mioritice


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale