Teme principale

Prima pagină (PDF)

Newsletter

Abonează-te pentru a primi buletinul de știri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2018 00:10

Baraj. Liga 1. FC Voluntari – Chindia Târgoviște 1-0 (0-0)


A A

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabilește la Târgoviște

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabilește la Târgoviște

❚ Chindia nu merita să piardă la Voluntari, unde a oferit o replică robustă, dându-ne speranțe pentru un retur victorios la Târgoviște, care să aducă o promovare în Liga 1, așteptată de 22 de ani

COSTIN MIHAI

 


 

Trafic infernal sâmbătă după-amiază spre București, cu mii de dâmbovițeni plecând cu scopuri diferite. În timp ce unii au mers la mitingul din Piața Victoriei, alții au luat-o pe centură și au poposit la Voluntari, unde Chindia a jucat meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga 1. „PSD, m… PSD”, a strigat galeria târgovișteană, după care l-a luat la „dulcegării” pe Adi Mutu. Așa cum era de așteptat, Chindia a avut mai mulți suporteri la Voluntari decât echipa lui locală. Organizatorii au anticipat asta și au închis casele de bilete înaintea partidei, chiar dacă în tribune mai erau destule locuri goale. Șefii Chindiei au avut răspuns și au împărțit teancuri de bilete celor veniți să-i susțină pe băieții noștri.

Gol norocos marcat de Voluntari

Chindia a stat bine în teren prima repriză, evoluând dezinvolt, însă fără să-și creeze ocazii importante. Perioadă în care nu s-a văzut deloc diferența dintre eșaloane, loturi și bugete. Echilibru a fost și în partea secundă, în care au apărut și fazele de poartă. Iar la una dintre ele, Balaur (79) a prins un șut norocos, care s-a dus în vinclu, peste Aioani. Chindia nu merita să piardă la Voluntari, unde a oferit o replică robustă, dându-ne speranțe pentru un retur victorios la Târgoviște, care să aducă o promovare în Liga 1, așteptată de 22 de ani.

Voluntari: Mincă – Leasă, Horj, Balaur, Bucurică – Răuță, Lazăr (82 Novac) – Căpățână, Cernat (46 Benzar), Ivanovici (62 Voicu) – Bălan. Antrenor: Adrian Mutu.

Chindia: Aioani – Martac, Vătavu, Ciobotariu, Dumitrașcu – Neguț (81 Nisipeanu), Pencea, Rogoveanu, Stoica (88 C. Dinu) – Florea, Cherchez (89 Neicuțescu). Antrenor: Nicolae Croitoru.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Aeromodeliștii lui Nicolae Radu au făcut senzație la Deva
Sezon dificil pentru Flacăra și Pucioasa
Chindia întâlnește FC Argeș în runda cu numărul 4
Aniversări fără sărbători! (II)
Chindia, singura echipă cu punctaj maxim
Respect și sănătate, maeștrilor!
Patru dâmbovițeni luptă pentru un loc în grupe
Cel mai tare voluntar (I)
Chindia merge ca unsă
Plângeri penale pentru abuzurile de la AJF!


Editorial

Revolta andronesciană...

...înlăuntrul PSD este un semnal de alarmă. Doamna Ecaterina Andronescu, un distins intelectual și autentic om de catedră universitară, nu cred că s-a trezit într-o dimineață prost dispusă, după ce a avut o noapte bântuită de vise urâte și, hodoronc-tronc, a pus mâna pe pix și pac! la războiu împotriva lui Liviu Dragnea.

Sunt convins că a făcut-o după o matură... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Poșta redacției: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in secțiunea dedicată postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale