Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



11.06.2018 00:10

Baraj. Liga 1. FC Voluntari – Chindia Târgoviºte 1-0 (0-0)


A A

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabileºte la Târgoviºte

Ce gol tâmpit! Promovarea se stabileºte la Târgoviºte

❚ Chindia nu merita sã piardã la Voluntari, unde a oferit o replicã robustã, dându-ne speranþe pentru un retur victorios la Târgoviºte, care sã aducã o promovare în Liga 1, aºteptatã de 22 de ani

COSTIN MIHAI

 


 

Trafic infernal sâmbãtã dupã-amiazã spre Bucureºti, cu mii de dâmboviþeni plecând cu scopuri diferite. În timp ce unii au mers la mitingul din Piaþa Victoriei, alþii au luat-o pe centurã ºi au poposit la Voluntari, unde Chindia a jucat meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga 1. „PSD, m… PSD”, a strigat galeria târgoviºteanã, dupã care l-a luat la „dulcegãrii” pe Adi Mutu. Aºa cum era de aºteptat, Chindia a avut mai mulþi suporteri la Voluntari decât echipa lui localã. Organizatorii au anticipat asta ºi au închis casele de bilete înaintea partidei, chiar dacã în tribune mai erau destule locuri goale. ªefii Chindiei au avut rãspuns ºi au împãrþit teancuri de bilete celor veniþi sã-i susþinã pe bãieþii noºtri.

Gol norocos marcat de Voluntari

Chindia a stat bine în teren prima reprizã, evoluând dezinvolt, însã fãrã sã-ºi creeze ocazii importante. Perioadã în care nu s-a vãzut deloc diferenþa dintre eºaloane, loturi ºi bugete. Echilibru a fost ºi în partea secundã, în care au apãrut ºi fazele de poartã. Iar la una dintre ele, Balaur (79) a prins un ºut norocos, care s-a dus în vinclu, peste Aioani. Chindia nu merita sã piardã la Voluntari, unde a oferit o replicã robustã, dându-ne speranþe pentru un retur victorios la Târgoviºte, care sã aducã o promovare în Liga 1, aºteptatã de 22 de ani.

Voluntari: Mincã – Leasã, Horj, Balaur, Bucuricã – Rãuþã, Lazãr (82 Novac) – Cãpãþânã, Cernat (46 Benzar), Ivanovici (62 Voicu) – Bãlan. Antrenor: Adrian Mutu.

Chindia: Aioani – Martac, Vãtavu, Ciobotariu, Dumitraºcu – Neguþ (81 Nisipeanu), Pencea, Rogoveanu, Stoica (88 C. Dinu) – Florea, Cherchez (89 Neicuþescu). Antrenor: Nicolae Croitoru.



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala micã
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptã acerbã la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublã campioanã naționalã
Bezdead rezistã pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantã în finala micã


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cãtarea criminalã a Kremlinului (I)

Pe mãsurã ce alegerile prezidenþiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slãbeºte din cãtarea lui criminalã. Printre armele pe care deja le-a pus în bãtaie sunt ºi politicienii românofobi, unii dintre aceºtia de neam românesc (!?), ºi politruci ruºi de la Tiraspol, ºi gãgãuzii delicatetei bașcane Evghenia Guþul cu sufletul tot dãruit þarului Putin ºi cu un kalaºnikov pitit sub fustã. Este... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale