Teme principale

Prima pagin瓊 (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2018 00:10

Baraj. Liga 1. FC Voluntari – Chindia T漷govi演e 1-0 (0-0)


A A

Ce gol t滵pit! Promovarea se stabile演e la T漷govi演e

Ce gol t滵pit! Promovarea se stabile演e la T漷govi演e

❚ Chindia nu merita s piard la Voluntari, unde a oferit o replic robust, dându-ne sperane pentru un retur victorios la Târgovi演e, care s aduc o promovare în Liga 1, a演eptat de 22 de ani

COSTIN MIHAI

 


 

Trafic infernal sâmb綟 dup-amiaz spre Bucure演i, cu mii de dâmbovieni plecând cu scopuri diferite. În timp ce unii au mers la mitingul din Piaa Victoriei, alii au luat-o pe centur 槐 au poposit la Voluntari, unde Chindia a jucat meciul tur din barajul pentru promovarea în Liga 1. „PSD, m… PSD”, a strigat galeria târgovi演ean, dup care l-a luat la „dulceg綖ii” pe Adi Mutu. A榮 cum era de a演eptat, Chindia a avut mai muli suporteri la Voluntari decât echipa lui local. Organizatorii au anticipat asta 槐 au închis casele de bilete înaintea partidei, chiar dac în tribune mai erau destule locuri goale. 河fii Chindiei au avut r綼puns 槐 au împ綖it teancuri de bilete celor venii s-i susin pe b緅eii no演ri.

Gol norocos marcat de Voluntari

Chindia a stat bine în teren prima repriz, evoluând dezinvolt, îns f綖 s-槐 creeze ocazii importante. Perioad în care nu s-a v罳ut deloc diferena dintre e榮loane, loturi 槐 bugete. Echilibru a fost 槐 în partea secund, în care au ap綖ut 槐 fazele de poart. Iar la una dintre ele, Balaur (79) a prins un 滾t norocos, care s-a dus în vinclu, peste Aioani. Chindia nu merita s piard la Voluntari, unde a oferit o replic robust, dându-ne sperane pentru un retur victorios la Târgovi演e, care s aduc o promovare în Liga 1, a演eptat de 22 de ani.

Voluntari: Minc – Leas, Horj, Balaur, Bucuric – R綦, Laz綖 (82 Novac) – C綯裻ân, Cernat (46 Benzar), Ivanovici (62 Voicu) – B緄an. Antrenor: Adrian Mutu.

Chindia: Aioani – Martac, V綟avu, Ciobotariu, Dumitra構u – Negu (81 Nisipeanu), Pencea, Rogoveanu, Stoica (88 C. Dinu) – Florea, Cherchez (89 Neicuescu). Antrenor: Nicolae Croitoru.Comentarii

sau

Adaug瓊 comentariul t瓊u daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceea繙i categorie

Chindia e 螽 s綖b綟oare
Flac綖a c熇tig ultimul joc acas
De unde t緅ai?
Chindia joac duminic cu Metaloglobus
Final la volei, dar c漮 e decontul?
Fetele lui Valerijan au pierdut finala
Moldovan sper s s綖b綟oreasc promovarea duminic
Se relanseaz lupta promov綖ii la Liga a 4-a
Continu circul 螽 fotbalul judeean
Primarul de la Gura 沿ii solicit schimb綖i masive la AJF D滵bovia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

姷 amintirea lui 20 mai de odinioar...

Ciudate mai sunt c緅le, nu ale lui Dumnezeu, de data asta, ci ale lui herr Klaus Werner Iohannis! De ce? P緅, ce-i veni, de pild, s pun de-o aniversare a Revoluiei din decembrie ’89 la... 20 mai, anul de graie (electoral) 2019? Mai ales c ziua asta are ni演e tâlcuri interesante. 

[cite演e tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [cite演e tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale