Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro05.10.2022 00:10

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Ce bun a fost șocul!

Ce bun a fost șocul!

Invitat la emisiunea tv pe care o moderez, cu câteva ore înaintea meciului Chindia – Rapid, colegul Vasile Neagu a prut amuzant pentru anumiți telespectatori, atunci când a lansat câteva pronosticuri. Unii au încercat ironii fine, dup ce distinsul invitat a mizat pe o victorie a Chindiei, rostind chiar 2-1, scor care avea s lumineze la final pe tabel. Domnul Neagu a indicat și marcatorii Chindiei, Neguț, Popa sau Popadiuc.

Toți trei au înscris în poarta Rapidului, numai c reușita ultimului a fost anulat de VAR. Pân la urm, cel care a râs cu poft a fost colegul nostru, inspirat și bun cunosctor al fenomenului fotbalistic. Chindia a fcut meci foarte bun contra giuleștenilor, cel mai bun din acest acest sezon, semn c schimbarea antrenorului a reprezentat un șoc binevenit.

Cu Toni Petrea pe banc, s-a câștigat cu Steaua în cup și cu Rapid în campionat, victorii legate și de bun augur. Iat cum noul venit a reușit din prima, în timp ce lui Adrian Mihalcea nu i-au fost suficiente 10 meciuri, pentru a bifa o victorie. Impresia unanim este c fostul dinamovist nu trebuia adus la Chindia, dar și c a primit prea multe șanse, putând fi demis mai devreme. O uriaș gur de oxigen, succesul de luni sear ofer un alt moral pentru meciurile care vin, îns nu rezolv și salvarea de la retrogradare.

Mai e mult pân departe, iar Chindia rmâne ultima din Liga 1. Important e c a venit prima victorie din campionat, c bieții au spart gheața și c s-au deblocat moral. Dar și c Dani Popa sau Cristi Neguț se apropie de forma care i-a consacrat și le-a permis s intre în vizorul unor cluburi mai importante. Era nevoie de aceast victorie, era nevoie de un șoc la echip.

 

 

Costin MihaiComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Chindia joac restanța cu Universitatea Craiova
O restanț ct Turnul Chindiei
Aninoasa, Crovu și Cojasca, lideri n Liga a 6-a
Viitorul Ocnița, pe loc de promovare n Seria Nord
Pucioasa, remiz cu Popești-Leordeni
E nevoie de liniște
Dubla lui Cernea a rezolvat meciul
Gloria Bucșani e campioan de toamn
Chindia și CSȘ nregistreaz rezultate decente
Competiții frumoase la juniori


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Național se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanț profund în istoria neamului, se exalt eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independenț, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coard encomiast.

Și, într-adevr, dac este a ne... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale