Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



03.02.2016 23:10

Recunoaște și Gabriel Boriga


A A

Cazul Dikeoulakos-Matic, o pată pe imaginea CSM Târgoviște

Cazul Dikeoulakos-Matic, o pată pe imaginea CSM Târgoviște
Gabriel Boriga recunoaște că despărțirea nepotrivită de fostul antrenor George Dikeoulakos a reprezentat o greșeală managerială a grupului de la CSM Târgoviște

❚ „Și acum regret ceea ce s-a întâmplat atunci cu Dikeoulakos, pentru că dacă nu exista acea sincopă poate că lucrurile se așezau altfel. În opinia mea s-a făcut o greșeală și orice greșeală trebuie reparată”, a vorbit cu o sinceritate șocantă fostul primar ❚ „Și dacă Dikeoulakos nu va renunța la acești bani, activitatea echipei de baschet nu va fi întreruptă, categoric nu. Că nu mai sunt bani la baschet este o minciună ordinară și un conflict artificial creat”, și-a continuat dezvăluirile Gabi Boriga ❚ Scandalurile apărute în ultima perioadă la meciurile de baschet, care au declanșat un val de critici la adresa Elisabetei Lipă, șeful MTS (Ministerul Tineretului și Sportului), nu au rămas fără urmări ❚ „Ministrul Lipă nu a trecut peste acuzele și jignirile aduse și a lovit în bugetul federației. Lipă e pornită rău pe baschet în general și pe CSM Târgoviște în special. A deranjat-o foarte tare că a fost numită «trădătoare » și «mizerie» de galeria echipei de baschet de la Târgoviște. Și nu se va opri aici”, ne-a informat o sursă cu puternice legături pe ruta MTS-FRB.

COSTIN MIHAI

 


 

„Și acum regret ceea ce s-a întâmplat atunci cu George Dikeoulakos, pentru că dacă nu exista acea sincopă poate că lucrurile se așezau altfel. În opinia mea s-a făcut o greșeală și orice greșeală trebuie reparată. Practic, să știți că nu s-a pierdut niciun leu, nu a fost o amendă, ci salariul omului acela”, este marele regret al fostului primar Gabriel Boriga pe subiectul CSM Târgoviște.

A recunoscut-o public, în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV.

„Decizia a aparținut clubului, adică persoanelor care aveau puterea de decizie și de semnătură la acel moment. A fost o decizie de grup, pe care ne-am asumat-o, iar implicarea mea a fost nici mai mult nici mai puțin decât am avut la celelalte. Nu știu cine a semnat documentele de îndepărtare a lui Dikeoulakos și nici nu vreau să fac supoziții. Ceea ce vreau să se întâmple este ca noi toți, cei din club, să găsim resursele să plătim. Deja o primă tranșă, de 10.000 de euro, a fost achitată încă din luna septembrie și sunt în derulare negocieri pentru o înțelegere pe cale amiabilă. Și dacă Dikeoulakos nu va renunța la acești bani, activitatea echipei de baschet nu va fi întreruptă, categoric nu”.

Boriga: „Există finanțare în acest sezon pentru baschet exact cât putea secția să cheltuiască”

Sinceritatea lui Boriga a plăcut într-o anumită măsură și numai până la un punct. E foarte greu de acceptat că nu a cunoscut cine și-a asumat dreptul de semnătură în acel moment. Boriga își apără încă o dată colaboratorii de la CSM, în schimb nu-i confirmă atunci când vorbește despre viitorul echipei de baschet, pe care Marius Dobă și Ciprian Iugulescu îl văd în perspective sumbre.

„Că nu mai sunt bani la baschet este o minciună ordinară și un conflict artificial creat. De doi ani de zile baschetul câștigă campionatul. Este meritul oamenilor și al jucătoarelor de acolo, dar și al primăriei că a finanțat. Asta că nu lăsăm baschetul să moară... Stai, domnule, că nu moare nimeni și nici nu va muri nimeni, pentru că există finanțare în acest sezon pentru baschet exact cât putea secția să cheltuiască”.

Cert e că cineva trebuie să-și asume această greșeală, care reprezintă o datorie de 130.000 de euro către George Dikeoulakos și Ivanka Matic. Iar principalii vinovați sunt cei ale căror semnături apar pe documente.

Doar Orosz și Green selecționate pentru All Star Game

Așa cum era de așteptat, scandalurile apărute în ultima perioadă la meciurile de baschet, care au declanșat un val de critici la adresa Elisabetei Lipă, șeful MTS (Ministerul Tineretului și Sportului), nu au rămas fără urmări.

„Șefii Federației Române de Baschet sunt negri de supărare. Ministrul Lipă nu a trecut peste acuzele și jignirile care i s-au adus din zona de baschetului, cu acel scandal privind intonarea imnului național, și a lovit în bugetul federației. Nimic nu e întâmplător, cum nu e o pură întâmplare nici faptul că numai două jucătoare de la CSM Târgoviște, Andreea Orosz și Porchia Green, au fost selecționate pentru All Star Game-ul de la Brașov. Până și Phoenix Galați, echipa de pe locul 7, are trei sportive selecționate. Să nu vă mire dacă vor apărea probleme și cu folosirea Sălii Sporturilor, aflată sub patronajul MTS. Lipă e pornită rău pe baschet în general și pe CSM Târgoviște în special. A deranjat-o foarte tare că a fost numită «trădătoare» și «mizerie» de galeria echipei de baschet de la Târgoviște. Și nu se va opri aici”, ne-a informat o sursă cu puternice legături pe ruta MTS-FRB.

Iată pentru ce am solicitat mai multă responsabilitate din partea grupului de susținători ai echipei de baschet! Cum Marius Dobă și Ciprian Iugulescu nu au înțeles mesajul nostru, să sperăm că o vor face ceilalți membri din Consiliul de Administrație al clubului. Chiar și Gabi Boriga a tras un puternic semnal de alarmă în acest sens.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Urban Titu și Roberto Ziduri, un duel spectaculos
Chindia, comedie sau tragedie?
Voința Bezdead preia șefia în Seria Nord
Aninoasa pregătește sărbătoarea promovării
Chindia, o nouă dezamăgire
Bate vântul păpădia, ca Pandurii pe Chindia
Flacăra, prima victorie din 2024
Primul eșec din play-out
CSM Târgoviște a ratat calificarea în finală
Chindia, pe podium la fotbal feminin


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lovituri sub centură… electorale

Din punct de vedere politic electoral, se pare că poporul român nu se poate vindeca, mai ales „clasa politică”, grotescă și iresponsabilă. Au trecut 35 de ani de la ceea ce încă numim „revoluția română”, și visul democrației ideale s-a spulberat în deșertul… deșertăciunilor și rătăcim năuci printr-o Uniune Europeană care, existențial, ne-a aruncat într-un haos distopic.

[citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale