Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.10.2014 00:04

Chindia - Problema antrenorilor care lipsesc de la meciuri se amplifică


A A

Cazul "Burtescu" naște noi reacții

Cazul
Marcel Ghergu decontează greșeala lui Septimiu Burtescu

❚ Septimiu Burtescu s-a ales doar cu un avertisment din partea președintelui clubului, Marcel Ghergu, urmând ca la a doua abatere să fie sancționat drastic ❚ Cazul ultimei absențe contabilizată în dreptul lui Septimiu Burtescu, prezentat pe larg în „Jurnal de Dâmbovița”, a născut noi reacții ❚ De departe, cel mai interesant comentariu a fost trimis de un „user” care se semnează „Antrenor Chindia” ❚ Din toată ecuația, cel mai „șifonat” pare să fi ieșit, paradoxal, președintele Chindiei, Marcel Ghergu

MĂDĂLIN RĂDUCU


După ce în acest sezon doi antrenori de la juniorii Chindiei au lipsit de la acțiunile oficiale ale grupelor pe care le conduc, lista a fost completată cu Septimiu Burtescu. Dacă în cazul lui Constantin Badea a fost vorba de un meci oficial, în cel al lui Ionuț Iugulescu s-a rezumat „doar” la un antrenament, însă reacția părinților nemulțumiți a dezvăluit faptul că acesta a lipsit de mai multe ori de la ședințele de pregătire.

În ceea ce privește absența lui Septimiu Burtescu, tehnicianul grupei de Juniori E a Chindiei, nu s-a luat nicio măsură drastică. El s-a ales doar cu un avertisment din partea președintelui clubului, Marcel Ghergu, urmând ca la a doua abatere să fie sancționat drastic.

Burtescu a lipsit de la meciul pe care echipa sa l-a jucat în deplasare cu Kinder III Târgoviște și l-a terminat la egalitate, 2-2.

 

Cititorii vin cu noi dezvăluiri

Cazul ultimei absențe, contabilizată în dreptul lui Septimiu Burtescu, prezentat pe larg în „Jurnal de Dâmbovița”, a născut noi reacții. De această dată, ele au venit din sectorul „online”, acolo unde cititorii au taxat atitudinea președintelui Marcel Ghergu.

„Dorel”: „Cum este posibil ca un președinte de club să fie atât de penibil? Să ajungi să te informeze altcineva despre problemele pe care le ai la club!!! Ghergule, dă-ți demisia și lasă pe altcineva mai competent să conducă acest club, pentru că ești depășit de evenimente. Oricum ai și tu o scuză, ai lipsit 12 ani din fenomen!” sau „Geo”: „Nici nu avea cum să aplice vreo sancțiune Ghergu, pentru că la club hotărăște altcineva. El este pus pe post de marionetă”.

De departe, cel mai interesant comentariu a fost trimis de un „user” care se semnează „Antrenor Chindia”: „Dacă Nașu’ a lipsit, protejatul PSD, Burtescu a lipsit și el și nu a pățit nimic, înseamnă că nu este nicio problema dacă lipsim și noi, ceilalți antrenori! Ce harababură, ce haos! A ajuns ditamai președintele să fie informat de jurnaliști de ceea ce se întâmplă la clubul Chindia”, fiind completat de „RR”: „Un mincinos Burtescu! Ieri, în «Jurnal», afirma că nu este adevărat, iar acum Ghergu confirmă absența mincinosului! Este jale la Chindia! Cu această conducere, Chindia nu va promova. Burtescu are și el 3 servicii?”.

 

Ghergu a picat rău din nou

Interesant este că sezonul juniorilor a început de două luni, iar perioada se referă la Republicani, care au avut programată prima etapă pe 30 august. Ceilalți juniori, C, D și E, au avut startul în cursul lunii septembrie. În toată această decadă, de două luni, s-au strâns deja trei sesizări, verificate și confirmate în dreptul Chindiei. Foarte multe într-un timp atât de scurt.

Din toată ecuația, cel mai „șifonat” pare să fi ieșit, paradoxal, președintele Chindiei, Marcel Ghergu. Totuși, aspectul poate părea normal, întrucât orice problemă de imagine legată de club ricoșează inevitabil în conducere, acolo unde cea mai înaltă poziție o ocupă Ghergu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale