Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.03.2016 12:59

Advertorial


A A

Cazinourile online si pariurile sportive online te pot ajuta sa te simti mai bine in timp ce faci bani

Cazinourile online si pariurile sportive online te pot ajuta sa te simti mai bine in timp ce faci bani

Lumea in care traim este una destul de tehnologizata si informatizata si, chiar daca uneori tindem sa ne plangem de acest lucru, in cele din urma trebuie sa recunoastem ca acest lucru este unul destul de bun. Si spunem asta pentru ca nivelul la care a ajuns informatizarea si tehnologizarea ne ajuta si ne fac viata mai usoara.

Iar acest fapt se extinde la multe domenii ale vietii noastre incepand de la cumparaturile online, care ne scutesc de plimbari lungi si plictisitoare prin tot felul de magazine in speranta ca vom gasi ceea ce ne dorim. Continuand cu petrecerea timpului liber, care poate consta in convorbiri cu prieteni care nu se afla foarte aproape din punct de vedere geografic, dar si in jucarea unor jocuri online, printre care se pot numara si cele specifice cazinourilor. Si ajungem chiar si la un domeniu foarte important pentru noi, si anume locul de munca, pentru ca exista suficiente persoane in acest moment care lucreaza de acasa si au nevoie de ajutorul internetului si al computerului. Dar chiar si cei care isi desfasoara munca intr-un birou au nevoie de acestea pentru a transmite mesaje colegilor si sefilor, dar si pentru a-si duce la indeplinire sarcinile.

Dar, in cele ce urmeaza, vom vorbi mai mult despre petrecerea timpului liber si anume jocurile online specifice cazinourilor, dar si despre pariurile sportive online. Si va vom prezenta avantajele pe care le veti descoperi la variantele online despre care spuneam in randurile de mai sus comparativ cu variantele clasice ale acestora.

Avantajele jocurilor online de tip cazinou

Pentru a juca poker, ruleta sau orice alt tip de joc pe care il puteti gasi in mod obisnuit intr-un cazinou, atunci cand utilizati variantele online practic nu mai sunteti nevoiti sa mergeti pana la o locatie fizica. Asta pentru ca sunteti doar la un click distanta sau, mai nou, doar la o atingere a ecranului distanta pentru ca telefoanele si tabletele iau incet, incet, locul calculatoarelor obisnuite.

Dar deplasarea de acasa nu este singura parte pe care accesarea unui cazinou online o previne, deoarece aceasta vine insotita de cele mai multe ori de cheltuieli destul de mari. Si nu vorbim aici despre banii platiti pentru jocurile din cazinou, ci despre transport, mancare si chiar cazare. Daca ne dorim sa ajungem la un cazinou adevarat si nu locuim intr-un oras mare, asta inseamna ca trebuie sa ne deplasam pana acolo, iar asta inseamna bani platiti fie pe bilet, fie pe benzina. Iar noi, aflandu-ne intr-un loc departat de casa, vom fi nevoiti sa mergem la un restaurant pentru a manca, lucru ce inseamna alti bani cheltuiti. In cazul in care ne hotaram sa ramanem pentru cateva zile acolo, vom avea nevoie si de un loc in care sa putem innopta si astfel vom scoate alti bani din buzunar. Asadar, ce suna mai bine, sa stam acasa si sa jucam o anumita suma de bani, dar fara a fi nevoiti sa facem cheltuieli suplimentare sau sa ne deplasam poate o distanta ceva mai mare si sa cheltuim multi bani pe langa cei jucati la cazinou? Raspunsul majoritatii cu siguranta va fi prima varianta, iar acest lucru este absolut normal deoarece multi dintre noi prefera confortul, dar si cheltuirea unei sume mai mici de bani.

Un alt aspect foarte important atunci cand vorbim despre jocurile online de cazinou este reprezentat de lipsa lucrurilor ce pot distrage atentia, asa cum este galagia, muzica, multimea de oameni ce se afla in jur. Asa cum stim cu totii, concentrarea este foarte importanta atunci cand realizam o activitate in care avem nevoie de o utilizare mai mare a capacitatii cognitive. Iar acest lucru este evident mai ales daca alegem sa jucam poker, deoarece acest joc ne solicita ceva mai mult decat altele ce pot fi gasite la un cazinou. In cazul in care alegem sa jucam in online, vom ajunge in una dintre locatiile cunoscute drept poker rooms, iar acolo singurul lucru pe care il avem de facut este sa ne concentram asupra jocului.

In plus, riscam mai putin sa consumam alcool si vom face asta doar daca ne dorim acest lucru fara a fi influentati de cei din jur. Chiar daca nu este intentia celor in preajma carora ne aflam sa ne faca sa bem, cel mai probabil, mai devreme sau mai tarziu, tot vom face acest lucru, deoarece puterea exemplului este una destul de importanta pentru felul in care ne comportam chiar si atunci cand suntem adulti.

De asemenea, nu mai trebuie sa ne temem ca am putea fi atacati deoarece avem asupra noastra o suma ceva mai mare de bani. Atunci cand joci din confortul propriei locuinte este ceva mai sigur. Chiar daca exista probleme pe acest plan si in ceea ce priveste tranzactiile pe internet, putem sa ni le facem mai sigure cu ajutorul unui program antivirus bun si o conexiune securizata la internet. Iar pentru a preintampina problemele legale puteti sa alegeti locul in care sa jucati din lista de casinouri online recomandate de Pariurix.com.

Avantajele pariurilor sportive online

Daca pana acum am vorbit despre avantajele reprezentate de cazinourile online, acum vom spune cate ceva si despre cele ale pariurilor sportive online, dar unele dintre ele sunt similare.

Unul dintre acestea este reprezentat de confortul sporit oferit de faptul ca puteti plasa un pariu de acasa fara sa fiti nevoiti sa mergeti pana la agentia fizica. Astfel ca puteti sa jucati la orice ora fara sa treceti prin toata corvoada pregatirii pentru a iesi.

Spre deosebire de agentiile fizice de pariuri, cele online ofera bonusuri, lucru care este un avantaj clar. Aceste bonusuri reprezinta, de cele mai multe ori, o anumita suma ce poate fi jucata la primul pariu, iar in cazul in care acesta se dovedeste a fi necastigator, acei bani nu sunt luati ci lasati jucatorului pentru alte pariuri viitoare.

De asemenea, atunci cand jucati la pariuri sportive online, aveti posibilitatea de a viziona meciurile live, lucru care este practic imposibil intr-o agentie fizica. Gandindu-ne la toate sporturile si meciurile pentru care poate fi pus un bilet pentru pariu, putem spune cu siguranta ca nu ar exista suficient spatiu pentru a plasa atatea ecrane spre a face posibila vizionarea tuturor activitatilor sportive de interes. Astfel ca pariatul online poate deveni o activitate destul de interesanta, mai ales daca ai la dispozitie si posibilitatea de a vedea meciurile in acelasi timp.

Iar in momentul cand urmariti meciuri puteti sa plasati si pariuri live, adica pariuri care vizeaza actiunile imediat urmatoare ce pot avea loc in cazul acelei intalniri sportive. Iar aceasta este o diferenta destul de mare dintre agentiile online de pariuri si cele fizice ce inclina balanta in partea primelor. Asta pentru ca in agentiile fizice este imposibil sa realizati o asemenea actiune, deoarece in primul rand nu puteti urmari meciul live si in al doilea rand nu exista suficienti lucratori care sa poata tria acest tip de pariuri.

Asa cum reiese din aceasta scurta analiza, este destul de clar faptul ca jucatul in mediul online, fie ca este vorba de jocuri de cazinou sau pariuri, este mai avantajos decat cel din mediul real. Dar castigurile sunt la fel de reale precum cele din cazinourile adevarate sau agentiile fizice de pariuri. Iar in schimbul acestora nici macar nu trebuie sa va mai deplasati si confortul va este asigurat.

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporalã
Amenzi usturãtoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncã disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști
365 de locuri de muncã vacante
Investiții importante în infrastructura educaționalã
La Voinești, extinderea sistemului centralizat de gaze naturale este în grafic


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Þara Sfântã. O fricã îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDÃ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum cã „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Rãzboi Mondial”, ºi cã pericolul de moarte, cu toate cã pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianþe între islamismul radical ºi ortodoxia rusã”. Beijingul, totuºi, în înþelepciunea lui milenarã îndeamnã „pãrþile relevante... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale