Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.11.2020 00:10

Aspirant la șefia AJF Dâmbovița


A A

Catană mizează pe o echipă tânără

Catană mizează pe o echipă tânără

❚ „Nu e nimeni peste 40-45 de ani. Proiectul meu va fi bazat pe nemulțumirile echipelor, iar reprezentanții lor să voteze ce cred că e mai bine pentru ei” ❚ „Am parcurs criteriile pentru depunerea dosarelor și nu mi se interzice să candidez. Sunt sigur că federația va răspunde în aceeași notă ca și dumneavoastră” ❚ „Nu am reacționat nici când am fost atacat și nu o să atac persoane pentru o funcție. Rămânem oameni și înainte de alegeri, și după alegeri. Suntem în 2020 și trebuie să ne comportăm civilizat” ❚ „Nu e nimeni peste 40-45 de ani. Proiectul meu va fi bazat pe nemulțumirile echipelor, iar reprezentanții lor să voteze ce cred că e mai bine pentru ei” ❚ „Am parcurs criteriile pentru depunerea dosarelor și nu mi se interzice să candidez. Sunt sigur că federația va răspunde în aceeași notă ca și dumneavoastră” ❚ „Nu am reacționat nici când am fost atacat și nu o să atac persoane pentru o funcție. Rămânem oameni și înainte de alegeri, și după alegeri. Suntem în 2020 și trebuie să ne comportăm civilizat”

 

COSTIN MIHAI


După ce am prezentat cluburile care îi vor propune pe candidații pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, vom oferi informații legate de colaboratorii acestora. Cristian Catană a ales să vorbească în termeni generali despre echipa lui, evitând să pronunțe nume. E o abordare discretă, în nota în care s-a mișcat până acum. „Am creionat echipa și este una tânără. Nu e nimeni peste 40-45 de ani. La nivelul comisiilor nu m-am decis, e prematur. În primul rând trebuie respectat statutul, așa că vor fi numite aici numai persoane care se încadrează conform regulamentului. La nivelul arbitrajului să știți că iau în calcul și continuitatea (n.r. președintele CJA Dâmbovița este Ioan Negoescu). Proiectul meu va fi bazat pe nemulțumirile echipelor, iar reprezentanții lor să voteze ce cred că e mai bine pentru ei”.

Nu are emoții în privința validării dosarului

Catană spune că nu are emoții legate de validarea dosarului, după ce AJF Dâmbovița a solicitat Federației Române de Fotbal un punct de vedere privind dreptul lui de candidatură. „Am parcurs criteriile pentru depunerea dosarelor și nu mi se interzice să candidez. Nici nu cred că o să depun hârtia pe care o am de la federație, pentru că îmi fac dosarul după cerințele statutului. Numai în cazul în care voi fi contestat o voi prezenta. Nu am nicio problemă că AJF Dâmbovița a solicitat un punct de vedere oficial în cazul meu. Sunt sigur că federația va răspunde în aceeași notă ca și dumneavoastră. Eu zic că am dreptul să candidez. Nu am reacționat nici când am fost atacat și nu o să atac persoane pentru o funcție. Rămânem oameni și înainte de alegeri, și după alegeri. Suntem în 2020 și trebuie să ne comportăm civilizat”. Vom prezenta informații și despre echipele celorlalți candidați anunțați, Ciprian Prisăcaru și Florin Tuiu.Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Prisăcaru a reușit să atragă simpatia membrilor afiliați
CSM Târgoviște pune accent și pe lupte
Gheorghe Stan, nemulțumit de condițiile din Polivalentă
Alegerile AJF vor avea loc la Teatrul de Vară
Sala Sporturilor, o țintă a hoților
Succes și cu Rapid
Prisăcaru, idei pentru dezvoltarea fotbalului dâmbovițean
Polul Frigului în Sala Sporturilor din Târgoviște
"Ne-ar mai trebui 3-4 jucători cu experiență"
Croitoru are Licența UEFA PRO


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

E liber la... înalta trădare a națiunii (I)

Era de așteptat ca după revoluția anticomunistă din 1989 să se producă schimbări esențiale în societatea românească. Era firesc să se producă, aș fi spus logic, doar că filosofia legității sociale/societale a fost compromisă în defunctul regim comunist, asta neînsemnând că nu va mai fi operaționalizată vreodată în cercetarea aprofundată a evoluției societății omenești.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale