Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2021 00:16

Vești bune de la Inspectoratul Școlar Județean


A A

Catalogul electronic va fi implementat și în județul Dâmbovița

Catalogul electronic va fi implementat și în județul Dâmbovița

*Județul Dâmbovița are 68.000 de școlari, media numărului într-o clasă fiind de 21-22 de elevi

*Acest program ar putea fi foarte util pentru părinții, care vor să cunoască exact situația școlară a copiilor

 

Inspectorul general al județului Dâmbovița, Cătălina Homeghiu a declarat recent că a fost transmis un Ordin de Ministru privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. Județul Dâmbovița are 68.000 de școlari, media numărului într-o clasă fiind de 21-22 de elevi. Acest program ar putea fi foarte util pentru părinții, care vor să cunoască exact situația școlară a copiilor.

Înscrierile pentru unitățile de învățăm interesate au avut loc până la sfârșitul săptămânii trecute, iar acum Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Dâmbovița va trimite situația către Ministerul Educației. Catalogul electronic se tipărește, semnează, avizează și arhivează de directorul unității de învățământ, la finalul anului școlar. Inspectorul general, Cătălina Homeghiu a precizat că implementarea catalogului electronic ar putea fi foarte util pentru dezvoltarea învățământului din România.

,,Avem Ordin de Ministru privind implementarea catalogului electronic în școli-pilot. Adică acele unități de învățământ care doresc să consemneze situația școlară a elevilor în format electronic, s-au înscris până la data de 10 septembrie 2021. Acesta este un program care va fi pus în aplicare începând cu anul viitor. Noi, Inspectoratul Școlar Județean vom face o solicitare Ministerului Educației, vom centraliza unitățile de învățământ care doresc să aplice pentru acest program. Nu a fost absolut nici-o restricție privind înscrierea pentru acest program. El este valabil pentru oricine dorește. Avem circa 68.000 de elevi. Ca medie, avem 21-22 de elevi într-o clasă, dar cum v-am spus, fiecare unitate de învățământ decide dacă folosește catalogul electronic” , a precizat Cătălina Homeghiu, inspectorul general al IȘJ Dâmbovița.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Asumarea Sfintei Cruci
Concursul pentru ocuparea posturilor de directori în școli
Deschiderea noului an școlar la Seminarul Teologic
Mesajul Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, cu ocazia deschiderii noului an școlar 2021-2022
Peste jumătate din cadrele didactice, vaccinate împotriva COVID-19
Expoziție inedită la Muzeul de Istorie din Târgoviște
Sfânta Cruce jertfa iubirii- dătătoare de viață
Comori în obiectiv: Amuleta de la curtea basarabilor
Expoziția de acuarelă a artistului Corneliu Drăgan-Târgoviște
Probleme în pragul noului an școlar
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Caracterizări – acuze fără fond

De bună seamă că nu sunt într-atât de naiv încât să nu-mi dau seama că etichetările  vituperatoare pe care și le aruncă peste gard, dar și în piața publică, partidele, reciproc, sunt, așa de ochii lumii, pentru a impresiona pe cei mai slabi de cuget, majoritatea electoratului, și a-și croi, astfel, un drum la guvernare sau pentru a rămâne acolo, adică la Putere.

[citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale