Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2016 00:10

Primarul Cristian Stan a confirmat


A A

Cătălin Tănase va conduce echipa de baschet de la CSM

Cătălin Tănase va conduce echipa de baschet de la CSM
Cătălin Tănase este alegerea pentru poziția de antrenor al echipei de baschet de la CSM Târgoviște

❚ „Vreau să schimbăm puțin strategia, astfel încât să ne bazăm pe jucătoare crescute la Târgoviște, pentru că am convingerea că vor juca nu numai pentru bani, ci și cu sufletul, și atunci eu cred că domnul Tănase este cel mai potrivit”, a transmis primarul municipiului Târgoviște ❚ Între timp, a mai apărut un candidat pentru postul de președinte de la CSM, Armand Mihălăchioiu. „Vreau să particip și eu la concurs. O să încerc să îmi depun candidatura, chiar dacă aceste posturi sunt dedicate aproape în exclusivitate celor cărora le curge prin vene corupția, nu sânge. Vreau să văd dacă pot învinge sistemul”

LIVIU DOBRE

 


 

Primarul Cristian Stan a confirmat ieri în cadrul unei conferințe de presă că echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște va fi antrenată de Cătălin Tănase. Cum acesta este directorul CSȘ Târgoviște, iar între clubul pe care îl conduce și CSM funcționează deja o colaborare pe zona baschetului juvenil, pare cea mai bună soluție pentru banca tehnică.

„Am ajuns la un acord de principiu cu domnul Cătălin Tănase, astfel încât domnia sa să se ocupe de echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal. Am avut această discuție, în ideea că există și la nivelul Clubului Sportiv Școlar echipe de baschet cu rezultate foarte bune la fete, iar eu cred că domnul Tănase poate să asigure trecerea de la nivelul de juniori la seniori. Bineînțeles, asta în timp, nu se poate face nimic foarte repede. Vreau să schimbăm puțin strategia, astfel încât să ne bazăm pe jucătoare crescute la Târgoviște, pentru că am convingerea că vor juca nu numai pentru bani, ci și cu sufletul, și atunci eu cred că domnul Tănase este cel mai potrivit”, a transmis primarul municipiului Târgoviște.

(Și) Mihălăchioiu vizează postul de președinte

În afara lui Adrian Pătrașcu, a mai apărut un alt candidat pentru postul de președinte al Clubului Sportiv Municipal Târgoviște. Este vorba despre fostul arbitru de fotbal Armand Mihălăchiou, care a transmis că se gândește serios să participe la concurs, dar că șansele să ocupe postul sunt destul de mici.

„Este adevărat că vreau să particip și eu la concurs. Acum încerc să aflu care sunt toate condițiile și ce acte trebuie depuse la dosar. O să încerc să îmi depun candidatura, chiar dacă aceste posturi sunt dedicate aproape în exclusivitate celor cărora le curge prin vene corupția, nu sânge. Eu nu am fost și nici nu voi fi niciodată asociat politic. Vreau să văd dacă pot învinge sistemul, din motivul ăsta m-am gândit să particip la concurs. Aceste posturi, așa cum știm cu toții, se scot la concurs pentru a respecta anumite prevederi legale. Doar că postul se anunță astăzi, dar este ocupat de ieri. Încerc să candidez, însă nu mă pronunț asupra șanselor de reușită. Oricum, deocamdată am această idee, nu știu dacă chiar voi ajunge să particip la concurs”, ne-a transmis Armand Mihălăchioiu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale