Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



25.10.2016 00:10

"Unul din principiile mele în viață este să nu renunți niciodată"


A A

Cătălin Tănase are un debut perfect la echipa de baschet

Cătălin Tănase are un debut perfect la echipa de baschet
Cătălin Tănase a pus repede pe picioare echipa de baschet, care bate tot în Liga Națională

❚ Antrenorul echipei de baschet de la CSM Târgoviște este bucuros că s-a obținut o victorie și în confruntarea cu CSM Satu Mare, într-un meci care s-a dovedit extrem de dificil ❚ Chiar dacă jucătoarele românce nu au făcut tocmai un meci bun, Cătălin Tănase are încredere în ele. „Oboseala și-a spus cuvântul în rândul unor jucătoare, mai ales că unele nu mai sunt la prima tinerețe și se refac mai greu. Suntem la un joc de echipă, eu am încredere în ele” ❚ Antrenorul CSM-ului a lansat și un apel la adresa suporterilor, pe care îi vrea aproape de echipă. „Le-am simțit lipsa la meciul de sâmbătă, nu știu ce s-a întâmplat, dar le transmit că am nevoie de sprijinul lor”

COSMIN SAVA

COSTIN MIHAI


 

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște are un parcurs foarte bun în acest start de sezon. Patru victorii din tot atâtea meciuri este bilanțul formației antrenate de Cătălin Tănase. După succesele clare obținute în primele trei etape a venit și un meci mai greu, cu Satu Mare, în care fetele de la CSM s-au impus cu emoții. Am ales să discutăm cu antrenorul Cătălin Tănase despre parcursul echipei, evoluția unor jucătoare, dar și despre jocul următor, cu Alexandria.

„Americancele vor să demonstreze că sunt valoroase”

Rep.: Patru victorii din patru meciuri. Vă așteptați la un asemenea parcurs?

- Normal că mă așteptam. Pentru asta ne pregătim așa mult. Am încredere în fete, mă bucur că m-au înțeles și le-am motivat să joace ceea ce trebuie.

Rep.: Echipa a avut puterea să revină în două momente grele cu Satu Mare. Care a fost secretul?

- Unul din principiile mele în viață este să nu renunți niciodată. Jocul de baschet e unul dinamic, în care contează orice moment, așa că atunci când încă e timp să revii eu cred că se poate face asta. Am mai reușit astfel de reveniri și în alte meciuri.

Rep.: Americancele au făcut un meci mare. Cum ați reușit să le capacitați așa de repede și de puternic?

- Jucătoarele venite din America au sosit la CSM să joace baschet. Ele joacă foarte bine, pentru că vor să demonstreze că sunt valoroase.

Rep.: Cum comentați evoluția Porchiei Green, despre care nu s-a scris tocmai favorabil?

- Ea a făcut un joc foarte bun sâmbătă, din punctul meu de vedere. A jucat 40 de minute, a jucat bine atât în apărare, cât și în atac, e normal să mai ratezi în jocul de baschet, dar Porchia a făcut un meci foarte bun, a fost unul dintre oamenii importanți ai acestui meci.

„Am încredere și în românce, suntem o echipă”

Rep.: Ce se întâmplă cu româncele? Au avut un randament modest cu Satu Mare.

- Ele nu au făcut un meci foarte bun. Oboseala și-a spus cuvântul în rândul unor jucătoare, mai ales că unele nu mai sunt la prima tinerețe și se refac mai greu, mai ales în această perioadă cu meciuri multe într-un timp scurt. Altele încă au moralul slăbit după ce anul trecut nu au jucat foarte mult. Dar suntem la un joc de echipă, eu am încredere în ele.

Rep.: Cum comentați faptul că echipa a avut galerie la Galați, dar nu și acasă, cu Satu Mare?

- Mă bucur atunci când galeria este aproape de noi. Le-am simțit lipsa la meciul de sâmbătă, nu știu ce s-a întâmplat, dar le transmit suporterilor că am nevoie de sprijinul lor, pentru că te ajută mult să ai o galerie în spate.

Rep.: Urmează restanța de miercuri cu Alexandria. Va fi tot victorie?

- Tratăm toate meciurile la victorie. Pregătim jocurile foarte bine, respectăm toate adversarele. Sunt conștient că echipele adverse sunt periculoase și ne așteaptă un meci greu, dar sper să ne impunem.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale