Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.05.2022 00:08

Locul 1 în România


A A

Cătălin Amuza, campion național la semimaraton M40

Cătălin Amuza, campion național la semimaraton M40

* Atletul veteran legitimat la CS Târgoviște a obținut și medalia de argint la Campionatul Național de cros

 

Prezentare de excepție pentru atletul Cătălin Amuza la Campionatul Național de Semimaraton – București OMV Petrom 2022. La competiția găzduită de capitala României, târgovișteanul s-a clasat pe primul loc la categoria M40, fiind prima clasare pe podium obținută la un concurs de semimaraton. La Open, atletul veteran al Clubului Sportiv Târgoviște a terminat pe locul 48.

Vicecampion național la cros

De asemenea, tot la categoria M40, atletul legitimat la CS Târgoviște a devenit vicecampion al României la Campionatul Național de cros (distanță 8 km), desfășurat în Pădurea „Trivale” din Pitești. Podiumurile obținute în intervalul scurt de timp l-au mulțumit din plin pe atletul veteran.

„Aceste rezultate mă onorează foarte mult. Am muncit și am tras din greu în ultima perioadă, pentru a mă prezenta cât mai bine la aceste concursuri. Cursele au fost extrem de grele, dar pot spune că m-am autodepășit. Am putut ajunge la astfel de rezultate și cu ajutorul colegilor mei, atât de la CS Târgoviște, cât și celor de Serviciul de Acțiuni Speciale, acolo unde am locul de muncă. Pe această cale, mulțumesc conducerii Clubului Sportiv, dar și colegilor mei de serviciu, care mă sprijină în tot ce fac. Aceste podiumuri le dedic lor, dar și familiei mele, care mă susține necondiționat”, a precizat Cătălin Amuza.

 

 

C.M.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale