Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2014 00:05

Cine marchează mai mult?


A A

Cârstea vs. Săndulescu, duelul atacanților din Titu – Chindia

Cârstea vs. Săndulescu, duelul atacanților din Titu – Chindia
Marian Cârstea vs. Ștefan Săndulescu va fi un duel interesant de urmărit mâine, în Titu – Chindia

❚ Dacă la Urban va juca aproape sigur Marian Cârstea, jucătorul care a calificat Titu cu dubla din partida cu Flacăra, la Chindia există șanse mari să-și facă apariția Ștefan Săndulescu, fotbalist care până iarna trecută a jucat pe la Urban ❚ „Nu simt nimic deosebit. Eu îmi fac treaba la echipa la care sunt acum. Ce a fost, a fost în trecut”, a comentat Ștefan Săndulescu revenirea pe „Orășenesc” din postura de adversar ❚ „Am auzit ceva de orgolii când am venit la Titu. Cred că o să fim primiți bine de fani”, a mărturisit Marian Cârstea ❚ Meciul este programat mâine, de la 17.30, pe stadionul „Orășenesc” ❚ Așa cum v-am obișnuit, partida poate fi urmărită în format „live text” pe site-ul ziarului, www.jurnaldedambovita.ro

 

MĂDĂLIN RĂDUCU


Urban Titu și Chindia Târgoviște sunt singurele echipe dâmbovițene care au mai rămas în Cupa României în turul II. Datorită poziționării geografice, cele două cluburi se vor întâlni în această fază a competiției. Confruntarea aduce câteva conotații deosebite. În primul rând, este vorba de duelul de pe băncile tehnice: Rică Neaga versus Nicu Croitoru.

 

De asemenea, pe gazon vom putea asista la o altă înfruntare, cea a atacanților. Dacă la Urban va juca aproape sigur Marian Cârstea, jucătorul care a calificat Titu cu dubla din partida cu Flacăra, la Chindia există șanse mari să-și facă apariția Ștefan Săndulescu, fotbalist care până iarna trecută a jucat pe la Urban. Meciul este programat mâine, de la 17.30, pe stadionul „Orășenesc”. Așa cum v-am obișnuit, partida poate fi urmărită în format „live text” pe site-ul ziarului, www.jurnaldedambovita.ro.

 

„Nu simt nimic deosebit”

Ștefan Săndulescu a venit la clubul târgovi ștean iarna trecută. Începutul de an 2014 nu a fost strălucit pentru atacant, care și-a găsit cu greu loc în primul „11”. Însă, odată cu venirea lui Nicu Croitoru, șansele sale au crescut simțitor. „Noi ne pregătim bine, cu mare seriozitate. Sperăm să câștigăm, să confirmăm forma bună din pregătiri”, ne-a declarat Săndulescu.

 

Cel alintat de prieteni și apropiați „Sandi” va reveni pe „Orășenesc”, însă din postura de adversar: „Nu simt nimic deosebit. Eu îmi fac treaba la echipa la care sunt acum. Ce a fost, a fost în trecut. Sper să-mi ajut echipa să trecem în turul următor”. Atacantul Chindiei crede că gruparea de pe „Eugen Popescu” nu mai are nevoie de întăriri în compartimentul ofensiv în sezonul care urmează: „Pentru campionatul ăsta, pentru ce ne-am propus, nu cred că e cazul să mai aducem atacanți”.


„Voi vedea în teren orgoliile”

Marian Cârstea a venit vara aceasta la Titu, alegând să-l urmeze pe Rică Neaga de la Atletic Bradu. Atacantul Urbanului a afișat o poftă crescută pentru joc, dar și pentru gol, cel mai concludent exemplu fiind dubla bifată în meciul cu Flacăra. „O să fie un meci foarte greu. Suntem o echipă în formare și o să se vadă acest lucru”, a spus Cârstea. Atacantul Urbanului este nerăbdător să simtă orgoliile locale: „Am auzit ceva de asta când am venit la Titu. Dar noi nu ne dăm seama. Voi vedea în teren orgoliile. Cred că o să fim primiți bine de fani. Sperăm să îi avem alături de noi, să vină în număr cât mai mare”. Marian Cârstea nu împărtășește aceeași idee ca și Neaga, cum că Titu ar pleca cu șansa a doua: „Ținând cont că e un derby local, nu cred că vreo echipă este favorită. Ne-am propus să câștigăm, indiferent care va fi marcatorul. Vrem să mergem mai departe, asta e tot ceea ce contează”.




Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale