Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.11.2022 00:15

Alegeri în organizația de femei a social-democraților


A A

Carmen Holban, noul președinte al OFSD Dâmbovița

Carmen Holban, noul președinte al OFSD Dâmbovița

Social-democratele din Dâmbovița au o nouă conducătoare! În sala Cinematografului „Independența” din municipiul Târgoviște, care a fost arhiplină, au avut loc alegerile pentru noul președinte al organizației OFSD, dar și pentru birourile de conducere. Astfel, social-democratele au votat-o în unanimitate pe Carmen Holban, deputat PSD, care a preluat „ștafeta” de la prefectul județului Claudia Gilia, aceasta din urmă conducând ani buni organizația de femei.

La acest moment important pentru OFSD Dâmbovița au participat: Corneliu Ștefan – președintele PSD și CJD, Carmen Avram – europarlamentar, Maria Lazăr – secretar general al OFSD național, Carmen Holban – deputat, Luciana Cristea – vicepreședinte CJD și președinte OFSD Târgoviște, Daniel Cristian Stan – secretarul general al PSD Dâmbovița, Luisa Bărboiu – primar Nucet, Ioan Vulpescu – deputat, Simona Bucura Oprescu – vicepreședinte OFSD național, Mirela Elena Adomnicăi – vice lider al grupului PSD Camera Deputaților, Marian Țachianu – deputat, Radu Popa – deputat, Adina Stoican – primar comuna Bilciurești, Georgeta Popa – primar comuna Cândești, Maria Poșircă – primar comuna Vlădeni.

Claudia Gilia, prefect Dâmbovița, a avut următorul mesaj: „A fost oglinda în care m-am privit și m-am judecat în toată această perioadă de președinte al OFSD Dâmbovița, una dintre cele mai frumoase pe care le-am experimentat în lumea politică. E drept, m-ați ajutat să-mi fie foarte ușorA fost o onoare uriașă, o șansă și o bucurie sinceră să vă am alături în acești ani, să vă fiu colegă, prietenă. E timpul pentru un nou început”, a declarat fostul președinte al OFSD Dâmbovița, Claudia Gilia, prefectul județului.

Carmen Holban, deputat PSD și noul președinte OFSD Dâmbovița, a ținut să transmită următoarele: „Obiectivele OFSD Dâmbovița pentru următorii ani se vor sincroniza cu obiectivele generale ale Partidului Social Democrat astfel încât toate acțiunile noastre, fie că este vorba de cele cu caracter politic sau electoral sau cu caracter social, cultural să răspundem nevoilor societății să punem în centrul preocupărilor noastre cetățeanul și comunitatea din care face parte. Activitățile și acțiunile se vor îndrepta către latura politică și electorală deoarece în anul 2024 vom avea patru scrutine electorale extrem de importante pentru PSD” , a transmis Carmen Holban, noul președinte OFSD.”

Daniel Cristian Stan, secretar executiv PSD și primar al municipiului Târgoviște, a transmis: „În Partidul Social Democrat sunt oameni competenți, care au demonstrat că știu să facă lucruri importante pentru comunitățile locale, indiferent că discutăm despre o femeie sau un bărbat care ocupă o anumită funcție publică, de aceea și performanțele electorale pe care PSD le aer. Îi voi mulțumi și eu Claudiei pentru ceea a făcut în calitate de președinte de organizație pentru femei”

Corneliu Ștefan, președinte PSD și CJD, a declarat: „La Dâmbovița eu sunt primul președinte al Organizației PSD Dâmbovița care am propus o femeie prefect, am susținut necondiționat, fără să negociez cu președinții de organizații, toate doamnele care s-au bătut în organizațiile dumnealor să candideze pe listele noastre în fiecare organizație locală și nu în ultimul rând voi susține și în perioada următoare, necondiționat, chiar dacă îmi creez eu o problemă în organizație alături de primarii mei, cât mai multe doamne și domnișoare pe listele noastre pentru anul 2024”.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Cea mai mare problemă este traficul”
Război politic PSD-PNL pe proiectul de apă-canal
„PNL va merge în alegerile locale singur, prin noi înșine”
Ședința Festivă a CJPV, dedicată Zilei Internaționale a Pensionarilor
Ultimele noutăți despre DN 7 Bâldana - Titu, aflat în execuție
„Linia verde pentru consulate: o necesitate”
„Linia verde pentru consulate: o necesitate”
AUR Dâmbovița și-a intensificat acțiunile politice
„Reforma fiscal-bugetară, crucială pentru stabilitatea financiară a țării”
Legea plăcilor comemorative, trecută prin „furcile caudine” legislative


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Universitatea „Valahia” la începutul celui de-al patrulea deceniu...

…este pregătită de a-și demonstra maturitatea. Înființată în 1992 de un grup de fondatori curajoși, înfruntând o seamă de piedici, unele găsind și sprijinul necesar în momentul de cumpănă, Universitatea „Valahia” și-a demonstrat viabilitatea, fiind pentru Târgoviște – și reiterez ce s-a mai spus de-a lungul timpului – ceea mai importantă și spectaculară realizare după revoluția din 1989, mai ales... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale