Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.04.2019 10:49


A A

Care sunt brichetele promovate de catre S.T. Dupont in 2019

Care sunt brichetele promovate de catre S.T. Dupont in 2019

S.T. Dupont este unul dintre cele mai mari branduri de lux din lume, ce isi imparte produsele in patru mari arte: arta focului, arta scrisului, arta seductiei si arta calatoriei. Iata liniile ce fac parte din arta focului, pe care producatorul le promoveaza in anul 2019:

 

1. Le Grand

Este un nou model Ligne 2, ce combina o dubla aprindere. Cele doua surse de foc imbinate intr-o singura bricheta va putea multumi atat fumatorul de tigari cat si fumatorul de trabucuri.

 

2. Ligne 2

Linia ce a devenit o pictograma pentru S.T. Dupont, cunoscuta pentru sunetul sau caracterestic, atunci cand este deschisa.

 

3. Atelier

Numeroase modele diferite, atat de individuale astfel incat cei de la S.T. Dupont le compara cu "amprentele digitale". Aceste brichete S.T. Dupont pun in valoare talentul exceptional al artistilor care au lucrat la ele.

 

4. Fire Head

S.T. Dupont aduce un omagiu focului, folosind simbolul sau universal: triunghiul.

 

5. Defi Extreme

Inovatia intalneste performanta maxima si naste un obiect unic. O bricheta S.T. Dupont capabila sa reziste la vant de pana la 40 km/h, dar si la temperaturi si altitudini extreme.

 

6. Maxijet

Brichete cu flacara torch, cu un design ergonomic, Maxijet este o linie contemporana ce intruchipeaza modernitatea. Disponibila in nenumarate culori, este partenerul ideal al fumatorului.

 

7. Slim 7

Un design revolutionar pentru cea mai subtire bricheta de lux din lume, a carei flacara puternica este capabila sa reziste celor mai violente vanturi.

 

8. Minijet

Cu o selectie de culori in trend, linia Minijet se remarca prin designul ergonomic si curbele subtiri, dar si prin flacara puternica te tip "torch".

 

9. Candle Lighter

Proiectata cu un design similar unei baghete magice, acest tip de bricheta a aparut dupa mai mult de un an de consultare cu diverse case de lumanari prestigioase.

 

 



Comentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaºi categorie

Autoritãțile locale din Runcu anunțã noi proiecte de investiții
Medicii de familie, cu plata la zi
Turismul dâmbovițean, în regres
Gaze naturale în comuna Raciu
252 locuri de muncã vacante în Spaþiul Economic European
Parteneriat important la orizont
241 locuri de muncã vacante în Spaþiul Economic European
Primãria Runcu își propune asfaltarea a trei kilometri de drumuri
Scãderi importante privind autorizațiile de construcție pentru locuințe
263 de locuri de muncã disponibile


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public ºi distrugerea naþiunii române

GEORGE COANDÃ


România a intrat într-o periculoasã stare de haos public produsã de o dramaticã degringoladã. Vinovaþii sunt ºi din lãuntrul sãu ºi din afara sa. Iar vinovaþii din lãuntrul sãu sunt cei cãrora le încredinþãm puterea cu mâna noastrã, adicã prin vot. Lipsiþi de demnitate patrioticã, de responsabilitate faþã de cei care le-au încredinþat puterea ca sã le diriguiascã soarta, nu... [citeºte tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citeºte tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale