Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro29.12.2022 00:13

Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, anunță: De anul viitor…


A A

Card european pentru tinerii dâmbovițeni!

Card european pentru tinerii dâmbovițeni!

*„Cardul va fi valabil în peste 38 de state și 60.000 de locații, iar cu el se pot obține reduceri la teatru, film, muzee, precum și la cumpărături sau transportul în comun”

 

Tinerii românii cu vârsta între 18 și 35 de ani vor beneficia, de anul viitor, de un card european dedicat lor: Cardul European pentru Tineret. Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a anunțat că Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse va pune la dispoziție acest card în mod gratuit, cu ajutorul căruia tinerii pot avea foarte multe beneficii atunci când călătoresc în Europa, dar și în țară.

,,Cardul va fi valabil în peste 38 de state și 60.000 de locații, iar cu el se pot obține reduceri la teatru, film, muzee, precum și la cumpărături sau transportul în comun. Economiile pot ajunge și la 6000 de lei pe an, totul depinzând de utilizarea acestui card. Această măsură va face ca tinerii români să se alăture celor 6 milioane de posesori ai Cardului European pentru Tineret, venind în completarea altor programe deja anunțate, precum Student Invest sau Family Start. Documentația este deja pregătită de Ministerul Familiei, au fost prevăzuți banii în buget, rămânând ca Direcțiile Județene pentru Familie și Tineret, după încheierea parteneriatului cu Asociația Cardului European pentru Tineret, să distribuie cardul către tineri”, a transmis deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban, președinta Organizației Femeilor Social Democrate (OFSD) Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Inspecția Muncii, la raport în Colegiul Prefectural
726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitatePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale