Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.09.2022 00:18

Cu ocazia „Zilelor Cetății”, ajunge și la Târgoviște...


A A

Caravana pregătirii populației în situații de urgență

Caravana pregătirii populației în situații de urgență

Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență vin pentru două zile, pe 7 și 8 septembrie, în municipiul Târgoviște cu ocazia Zilelor Cetății.

Miercuri și joi, în intervalul orar 09:00 – 16:00, instructorii în formarea paramedicală vor prezenta manevre esențiale de prim-ajutor, iar personal de specialitate din cadrul inspecției de prevenire va explica participanților metode prin care se pot proteja în caz de incendii, inundații sau cutremur. Durata unui ciclu de instruire este de 30 minute și se desfășoară sub atenta îndrumare a personalului din cadrul ISU Dâmbovița.

Toți cei care vor veni vor avea parte de o experiență nouă și cu siguranță vor conștientiza riscurile care sunt prezente în mediul înconjurător.

Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns în Situații de Urgență sunt proiecte ale Departamentului pentru Situații de Urgență și sunt puse la dispoziția Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în vederea pregătirii populației.

Caravana SMURD este un proiect lansat în 2016 și este susținut financiar și logistic de Fundația pentru SMURD. Centrul mobil este dotat cu echipamente inteligente ce simulează diverse situații de urgență folosind scenarii pentru prevenirea incendiilor, tehnologii de recunoaștere a pericolelor și efecte multimedia.

Ambele proiecte sunt concepute astfel încât să poată asigura o învățare experențială prin deplasarea acestora în diverse locuri din țară, crescând astfel accesibilitatea întregii populații la acest tip de învățare.

 

Compartiment informare și relații publice

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale