Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.01.2015 00:07

FCM-ul lui Zotic a rămas într-un singur portar


A A

Când e mai rău, apără Zgâmbău

Când e mai rău, apără Zgâmbău
Zgâmbău reprezintă pariul lui Becheanu pentru retur

❚ Ascensiunea lui Zgâmbău pentru postul de portar a început în momentul în care ambii portari ai lui Haralambie Becheanu, Zegheru și Dumitrescu, au început să aibă probleme ❚ Din această iarnă, postul de portar începe să reprezinte o adevărată problemă ❚ „Am variante? Dacă nu am, vom merge cu el în continuare”, ne-a declarat Haralambie Becheanu ❚ Radu Zegheru va reveni la Fortuna Câmpina, iar Marius Dumitrescu va pleca la muncă în străinătate ❚ În ultimele două sezoane, la Șotânga au existat mai mereu cel puțin doi concurenți pentru a apăra poarta, fiind de cele mai multe ori de valori apropiate

MĂDĂLIN RĂDUCU


Din această iarnă, postul de portar începe să reprezinte o adevărată problemă pentru Haralambie Becheanu. Dacă la începutul campionatului, antrenorul FCM-ului avea de unde să aleagă, permițându-și luxul să păstreze pe banca de rezerve goalkeeperi de valoare, acum nu a mai rămas decât într-un singur jucător care poate ocupa acest post. Este vorba despre Marian Zgâmbău, fotbalist care a fost folosit ca portar în ultimele trei meciuri din tur.

Becheanu: „Mai este până începem, eu nu disper”

Practic, ascensiunea lui Zgâmbău pentru acest post a început în momentul în care ambii portari ai lui Haralambie Becheanu, Zegheru și Dumitrescu, au început să aibă probleme. Deși a părut doar o soluție de conjunctură la un moment dat, antrenorul FCMului se gândește să îl trimită pe Zgâmbău în continuare în poartă dacă nu va avea opțiuni: „Am variante? Dacă nu am, vom merge cu el în continuare”. Totuși, Haralambie Becheanu a precizat că a luat deja legătura cu alți portari: „Mi-a zis un băiat că vrea să vină. Am mai vorbit cu alți doi portari, dar voi ști pe 16 februarie pe cine mă bazez.Trebuie neapărat să aduc un portar. Mai este până începem campionatul, eu nu disper. Asta e situația”.

Unul la Fortuna, altul în Anglia la muncă

Radu Zegheru va reveni la Fortuna Câmpina, acolo unde a și jucat în returul ediției trecute de campionat, când a și fost titular. În acel moment, portarul din Șotânga și-a trecut în palmares o promovare în Liga a II-a cu formația prahoveană. Marius Dumitrescu a venit vara trecută de la Titu, însă instabilitatea financiară de la FCM l-a făcut să aleagă munca în străinătate, destinația aleasă fiind Anglia.

Ce portari a avut Zotic...

FCM Târgoviște poate fi considerată o echipă care nu a avut mari probleme cu acest post în ultimii ani. În ultimele două sezoane, mai mereu la Șotânga au existat cel puțin doi concurenți pentru a apăra poarta, fiind de cele mai multe ori de valori apropiate. Spre exemplu, campionatul trecut, titular incontestabil al postului era Radu Zegheru. Apoi, după plecarea acestuia la Fortuna în iarna trecută, a fost adus Ciprian Bica, iar rezerva sa era Andrei. Apoi, vara trecută, Municipalul i-a avut în curte atât pe Marius Dumitrescu, cât și pe Zegheru, însă a terminat turul cu Marian Zgâmbău în poartă. Interesant este că atât Bica, dar și „Mau”, au ales să plece la muncă în străinătate.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale