Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



13.09.2019 00:19

Editorial


A A

Când ALDE devine istorie

GEORGE COANDĂ

 


 

Cum i se mai zice lui Călin Popescu-Tăriceanu? Ah, da, Trădiceanu. Presa asta, pârdalnica, l-a împodobit cu astă grațioasă poreclă. Și când te gândești că omul era cât pe-aci să ne păcălească - avea morga și discursul de om de stat. Și, uite, împăratul e gol! Dar, dacă este să ne aducem aminte pe cinstite, nu tot Călin i-a trădat pe români când a aprobat (era, doar, prim-ministru) cedarea „averii Gojdu” Budapestei, și nu tot el l-a trădat pe Crin Antonescu vârându-l în PNL pe primarul Sibiului, Klaus Werner Iohannis, trăgându-i, astfel, lui Crin preșul de sub tălpi? El și nu altcineva! Și cine a trădat odată, ei, bine, trădează ori de câte ori îi convine. Dar și trădările se plătesc. Nu știm încă toate dedesubturile ruperii alianței cu PSD, de ce a făcut-o (cine l-o fi speriat și de ce), știm însă că e gata, din orgoliu rănit, să arunce guvernarea-n haos. Doar că – cine se aștepta la atâta subtilitate din partea unei femei taxate de o parte din presă ca fiind lipsită de inteligență politică? – doamna prim-ministru Dăncilă a jucat tare, chiar la cacialma, destructurând partidulețul lui Călin - perdant, în chip jenant, la euroalegeri. Dacă ar fi rămas în alianță.... cavaler rămânea. N-a fost în stare să rămână. Și e pe cale să-și piardă și calul. Pardon, partidul. Că, asta e, interesu’ poată fesu’ în politică, de când lumea. Bătrânul diplomat Meleșcanu a dat primul bir cu fugiții. L-au urmat și-l vor mai urma și alții. Iar Călin degeaba va umbla cu jalba-n proțap pe la CCR. O, da, fuga e rușinoasă, dar e sănătoasă. Și s-o acuzi pe Viorica Vasilica de malversații politice, mai ales de către Opoziție, este de tot hazul. Dar noi n-avem timp de fleacuri. În politica românească este în firea lucrurilor, deci, la ordinea zilei. Îngerii sunt doar în Rai. În politică este iadul. Iar de-alde ALDE devine istorie. Ca și Călin, bietul.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Mincinoșii lui Putin (II)
Mincinoșii lui Putin (I)
Prioritățile UE în 2025
Capitalism…comunist bruxellez
România în 2025
"Schimbare de gardă" la Universitatea "Valahia"
Mulțumim, Europa!
Păi ce, e de colo să ai șefia NATO pe mână!?
Alergăm și observăm
Agenda 2024-2029: Ce este nou pentru educația europeană?


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale