Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.05.2016 00:16


A A

Campanie electorală "om cu om" pentru susținerea candidatului PSD la Primăria Titu

Campanie electorală

❚ Delegația PSD, condusă de președintele PSD și al CJD, Adrian Țuțuianu, alături de care s-au aflat președintele PSD Titu, deputatul Ionuț Săvoiu, Vlad Oprea - candidatul PSD la Primăria Titu și candidații social-democrați la funcțiile de consilieri, a făcut un adevărat tur de forță printre locuitorii orașului

VIRGIL VOINESCU


Președintele PSD și al Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, împreună cu președintele interimar al PSD Titu, deputatul Ionuț Săvoiu, și cu o parte dintre candidații PSD la funcțiile de consilieri locali și alți membri de partid au participat, la finalul săptămânii trecute, pe 27 mai a.c., la o acțiune electorală „om cu om”, pentru susținerea candidatului PSD la funcția de primar al orașului Titu, Vlad Oprea. Programul a fost structurat pentru a acoperi la pas, în câteva ore, o zonă cât mai mare a orașului, însemnând întâlniri și scurte discuții cu cât mai mulți cetățeni.

Staff-ul campaniei de susținere și promovare a candidatului Vlad Oprea a ajuns în cartierul de blocuri și în cartierul Titu Nou (ANL), în cartierul Sălcuța, dar și în Piața Agroalimentară și în unele spații comerciale. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, le-a reamintit cetățenilor ceea ce PSD a realizat în Titu - prin echipa de la Consiliul Județean Dâmbovița, prin fostul Guvern Ponta, și prin eforturile personale conjugate cu acelea ale lui Vlad Oprea. Un loc important în discuții l-a avut prezentarea intențiilor și a proiectelor de viitor.

„Am discutat cu oamenii despre susținerea PSD. Pensionarii apreciază că este singurul partid care a fost alături de ei, am discutat despre investițiile de la Titu, despre faptul că PSD - prin Consiliul Județean, prin Ministerul Dezvoltării - a sprijinit marile investiții de la Titu. Mă refer aici la apă, la canalizare, la Stația de Epurare a Apelor Uzate, la Bazinele de stocare, la anveloparea blocurilor, la construcția locuințelor prin ANL (cele 59 de apartamente), la realizarea Grădiniței și la realizarea asfaltărilor în parteneriat CJD - CL Titu și prin Ordonanța 28/2013”, a declarat președintele PSD Adrian Țuțuianu.

Acesta a spus totodată că speră în succesul candidatului Vlad Oprea la alegeri. „Eu cred că Vlad Oprea are o șansă importantă la primărie și sper ca cetățenii din Titu să-i sancționeze pe cei care sunt duplicitari și într-o lună de zile au trecut prin trei partide, cum este Traian Nicolae, actualul primar. A trecut prin PSD, prin UNPR, prin PNL, ceea ce demonstrează lipsa oricărei credințe politice adevărate și faptul că este condus de propriile interese de afaceri”, a susținut Adrian Țuțuianu.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale