Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro01.07.2022 00:12

PNL Dâmbovița a desfășurat...


A A

Campanie de informare privind produsele românești

Campanie de informare privind produsele românești

comunicat de presă

Partidul Național Liberal Dâmbovița a desfășurat miercuri, 29.06.2022, cea de-a doua acțiune din cadrul campaniei locale de informare și conștientizare a dâmbovițenilor, în privința consumului de produse românești și a importanței sprijinirii producătorilor locali.

În Piața „Mihai Viteazul” și Parcul Mitropoliei din municipiul Târgoviște, dar și în centrul municipiului Moreni și în cartiere, au fost organizate puncte de informare, de unde au fost împărțite celor aflați în trecere, produse autohtone din județul Dâmbovița. Dacă anterior au fost distribuite legume și fructe provenite din zona Valea Dâmboviței și Cartierul Matei Voievod, de această dată au fost promovate produsele provenite din zona Lungulețu.

În cadrul acțiunii, ce face parte din campania „PNL Dâmbovița promovează produsele românești și sprijină producătorii locali”, oamenii au fost informați asupra impactului comportamentului de cumpărare pentru sănătatea și pentru nivelul nostru de trai. Atunci când cumpărăm produse locale avem garanția unor produse sănătoase, gustoase, de calitate superioară și sprijinim economia României.(...)

La acțiune au participat Aurelian Cotinescu-Secretar General PNL Dâmbovița, consilierii locali PNL Târgoviște și PNL Moreni și reprezentanți TNL Târgoviște și TNL Moreni.

Acțiunile PNL Dâmbovița vor continua și în alte zone ale municipiului Târgoviște, dar și în localitățile din județul Dâmbovița.

Aurelian Cotinescu, secretar general PNL Dâmbovița

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Doar 15% din firme au reziliat contractele”
„Criza forței de muncă pentru constructori”
„Se joacă ping pong cu ordinea publică”
„Este unica soluție pentru România”
„Drumul Expres București-Târgoviște este în grafic cu evoluția proiectării”
Recenzarea, subiect fierbinte la ședința ordinară a Colegiului Prefectural Dâmbovița
Primele lucrări la DN 71 mai au de așteptat
Sistemul e-Factura bulversează mediul de afaceri?
Virgil Guran nu este interesat de funcția de Președinte interimar al Senatului
Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidarea UDMR

George Coandă


Parcă ar fi în spiritul de rasă al maghiarilor – și vreau să fiu bine înțeles, nu sufăr de atitudini xenofobe și chiar nu am nimic de împărțit cu vecinii României dinspre soare-apune, ei, dimpotrivă, au cu românii -, și este vorba de afișatul spirit de superioritate și de sfidare al celor ce nu sunt de-un neam cu ei. Căci, așa nu putem explica sfidarea fățișă a UDMR,... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale